BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Maramureșean mort într-un carambol cu 10 mașini produs pe A5 în provincia Toledo, Spania

Frontul polar arctic care a lovit Spania în cursul după amiezii de sâmbătă ar putea fi cauza unui carambol petrecut pe autostrada A5 din provincia Toledo, lângă Madrid. Furtuna a adus în zona Cararrubios del Monte zăpadă și grindină.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 37 al autostrăzii, pe sensul spre Madrid. Conform surselor de la 112 care au confirmat pentru EuropaPress.es o persoană de naționalitate română a murit, o altă a fost grav rănită transportată la un spital din Madrid și alte trei au fost rănite ușor duse la un spital din zonă.

Din păcate pentru maramureșean nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. În operațiunea de salvare au fost implicați polițiștii din Garda Civilă, trei echipaje medicale de terapie intensivă, două echipaje de prim ajutor și pompierii din Illescas și Santa Olalla.

Pe rețelele de socializare cunoscuții maramureșeanului de loc din Maramureșul istoric (mama din Repedea, tatăl din Rona de Sus) postează mesaje de condoleanțe.

”Drum lin spre cer dragul meu nepoțel nu-mi vine să cred ca nu mai ești printre noi. Mi se rupe inima după tine cine va mai veni la mine nu-mi vine să cred doamne cum te-ai dus așa de vreme. Ieri am vorbit cu tine ultima dată și mi-ai promis ca vei veni acasă în august doamne” este doar unul dintre mesaje.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA FERSIG: Un tânăr de 20 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de tren. Dănuţ Ionuţ era din Fersig şi studia în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

MIREŞU MARE: “Vom începe asfaltarea pe toate străzile şi uliţele din comuna noastră”, spune Ioan Mătieş

Redactie

DOLIU ÎN COMUNITATEA DIN SATULUNG: Preotul Vasile Bud a trecut la Domnul

Redactie

3 mesaje

Un tânăr din Maramureş a murit într-un carambol cu 10 martie 4, 2024 at 3:33 pm

[…] Se pare că tragedia a avut loc pe autostrada A5 din provincia Toledo, lângă Madrid, notează vasiledale.ro. […]

Raspunde
Escu martie 5, 2024 at 10:00 am

Salut ! Stie cu neva cum se numeste ? Seamana cu un fost coleg de-ai mei, din liceu .

Raspunde
Vasile martie 5, 2024 at 4:45 pm

Alex Priala

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.