BREAKING NEWSImportantRecomandateTara Lapusului

SE CONFIRMĂ CE AM SCRIS PE 1 FEBRUARIE 2023: Comisarul șef Todoran candidează independent la Primăria Suciu de Sus

Scriam pe 1 februarie 2023 următoarele: ”Dar oare cum va fi alegerile din Suciu de Sus? Nu de alta dar prin comuna din Țara Lăpușului oamenii vorbesc. Și cum orice vorbă are și un sâmbure de adevăr s-ar putea să îl vedem pe actualul comisar șef Todoran candidând la funcția de primar în Suciu de Sus.

Acolo actualul primar are șanse zero să mai fie ales după ce a fost implicat în numeroase scandaluri mediatizate inclusiv la nivel național.În final oare ce să îi transmitem comisarului șef Todoran? Pensie cât mai lungă! Succes în carieră! sau Succes la alegerile locale din 2024!

Astăzi colegii de la ZiarMM.ro anunță că Ionel Todoran, cms șef în rezervă, va candida independent la funcția de primar al comunei natale, Suciu de Sus. ”Cu o viziune clară asupra nevoilor comunității și o determinare puternică de a servi cetățenii, Todoran Ionel a ales să candideze independent, pledând pentru o administrație locală transparentă și eficientă. Prin candidatura sa, el își propune să apere și să promoveze interesele locuitorilor din Suciu de Sus, asumându-și responsabilitatea de a conduce localitatea în următorii patru ani” scrie ZiarMM.ro.

Sursa foto principal: facebook.com/Joc la Șură în Suciu de Sus- 4 septembrie 2022

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș: Îndemn la donare de sânge

Redactie

PENTRU INSTIGARE PUBLICĂ: Femeia din Maramureş care a cerut pe Facebook participare masivă la slujba de Înviere s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / FOTO – SATU NOU DE SUS: Patru victime, printre care doi copii, după coliziunea dintre două autoturisme (ACTUALIZARE)

Redactie

1 mesaj

dan martie 5, 2024 at 3:43 pm

Todoran este imbicsit de dorinta de putere.
Nu i-as incuraja pe localnici sa il voteze. Nu a vut in cap nimic nici ca politist ( de aceea a picat la toate testele), nu are nici ca edil.
Ii incurajez pe suceni sa voteze un om fara cute de chipiu pe frunte. Nu mai merge cu vechii neocomunisti.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.