BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BRAVO, AȘA DA: Mai mulți tineri au sărit în ajutorul unui bătrânel care a căzut pe o trecere pentru pietoni (EXCLUSIV VIDEO)

Mai mulți tineri au sărit în ajutorul unui bătrânel care se angajase în traversarea bulevardului Independenței în zona Vivo Mal din Baia Mare pe trecerea pentru pietoni. Bărbatului i s-a făcut rău și a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de asfalt.

Imediat patru-cinci adolescenți au sărit în ajutorul acestuia. L-au ridicat de pe asfalt și l-au dus pe o bancă din fața mall-ului. Au sunat și la 112 și au cerut prezența unui echipaj medical la fața locului. Băimăreanul a fost dus la spital. Din fericire rănile suferite nu au fost grave.

Bravo adolescenților care au intervenit. Un lucru absolut normal, într-o țară normală. Vă prezentăm imagini pentru că de foarte multe ori oamenii trec nepăsători pe lângă cei care au nevoie de ajutor. Bravo, bravo, bravo.

Te-ar putea interesa si

Doi șoferi au fost arestați preventiv după ce a condus cu alcoolemii record: 3.39, respectiv 3.29 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

Stațiunea din nordul țării în care nu te plictisești, indiferent cât stai și ce vârstă ai

Vasile Dale

FOTO: Impact devastator pe DN19A. O femeie a murit iar alte persoane au fost încarcerate. Intervine elicopterul SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.