BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE – Coșmar pentru o familie din Moisei: Atacați în miez de noapte de doi bărbați înarmați cu un topor și o țapină. ”Ne-am ascuns sub pat în ultima cameră!!!”

Au fost clipe de coșmar în miez de noapte pentru un bărbat și o femeie din Moisei, Maramureș. Oamenii au fost treziți din somn de urlete și lovituri puternice în ușă. Doi bărbați, susțin victimele, înarmați cu o secure și o țapină, a spart geamurile casei, au spart ușa termopan de la intrare și au pătruns în imobil peste ei.

Totul ar fi pornit de la mai vechi divergențe între victime și unul dintre vecinii ei. ”L-au prins fără permis polițiștii și a zis că eu l-am pârât. Dar nu este adevărat” susține femeia.

”În noaptea de marți spre miercuri, pe la ora 12 noaptea, noi dormeam. Eu și cu concubinul meu. Și am auzit bubuituri în geam. Când ne-am uitat unul dădea cu țapinul și unul cu toporul. L-am cunoscut, vecin aici de la care am două mesaje. Unul de la nevasta-sa în care spune că ne-am pus cu cine nu trebuia și el prin telefon m-a amenințat. L-am dat la poliție. O venit poliția atunci noaptea. Noi după ce o dat cu pietre în geam ne-am dus în ultima cameră la băiat și ne-am băgat sub pat. Am ridicat fundul ăla de la pat și ne-am băgat acolo și ultima dată când o fost la ușa aia, o venit nevastă-sa și l-o dus acasă. O zis hai acasă că vine poliție” ne-a declarat femeia atacată în propria casă.

În interiorul casei atacatorii au distrus tot ce le-a ieșit în față. Au spart ușile interioare cu securea, au spart ghivece cu flori, au răsturnat totul. Mai mult, autoturismul oamenilor ce era parcat în curte a fost avariat: parbrizul a fost spart iar cauciucurile au fost tăiat. Până și câinele din curte a fost tăiat cu țapina!

Ce spune Poliția

Conform informațiilor oficiale furnizate de biroul de presă al IPJ Maramureș reiese faptul că polițiștii din Moisei au fost sesizați despre incident. ”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere” a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE

Suspectul principal a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză de specialitate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Cabana dirijorului Corului Bărbătesc din Finteușu Mare a fost aprinsă. Proprietarul este socrul vicepreședintelui CJ Maramureș și tatăl directoarei Ansamblului Național Transilvania. Focul ar fi fost pus intenționat (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: ZECI DE ROMÂNI SUSȚIN CĂ AU FOST ȚEPUIȚI DE UN MARAMUREȘEAN. NOI L-AM FILMAT ACUM 7 ANI (VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Accidente pe bandă rulantă în Maramureș. Două evenimente în Baia Mare, altul în Săcel

Vasile Dale

3 mesaje

JUSTIȚIE ȘI DREPTATE martie 8, 2024 at 8:01 am

Pină la dosar penal , vorbim despre mai multe infracțiuni,in primul rand 1 violare de domiciliu 2 lovire și alte violențe 3 distrugerea bunurilor mobile 4 infracțiunea de lovire a cîinelui infracțiune care se pedepsește cu închisoare,5 port de arme albe ,securea este arma albă iar pătrundere în imobil ,se poate considera tentativă de omor faptă pedepsită cu închisoare de la 7 ani , poliția Moisei doar a deschis dosar penal???
De noapte minți !!!!
Trebuie arestați preventiv pentru 30 de zilele și după condamnați la peste 10 ani de închisoare , vorbim de o grămadă de infracțiuni!!!!

Raspunde
lesc martie 8, 2024 at 12:00 pm

Din nou Maramuresul istoric se dovedeste vestul salbatic al Romaniei. Borsa, Viseu, Moisei, aparent toate o apa si un pamant.

Raspunde
Moiseian martie 8, 2024 at 2:54 pm

Uau, ce ai stiut tu sa zici… Aceeasi idiotenie o mestecati toti: „vestul salbatic”. Vezi numai ca vestul e din nord. :))) Si i-a cauta dumneata pe google stiri despre Sighet si Baia-Mare… La crime, talharii, pedofilie, etc., le intrec localitatile amintite de tine?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.