BREAKING NEWSImportant

8 Martie, Ziua Femeii – Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș

De Ziua Internațională a Femeii, din Maramureș dăm cel mai puternic mesaj, bazat pe fapte, pe inițiative reale, prin care susținem împreună lupta pentru egalitatea de șanse, recunoașterea realizărilor sociale, politice și economice ale femeilor!

Construiesc în toate domeniile vieții mele împreună cu femei. Fac echipă pentru Maramureș cu colegele mele din Consiliul județean – nu puține la număr! – și instituțiile subordonate. Împreună gândim și punem în aplicare, zi de zi, proiecte și investiții care duc la dezvoltarea județului. Împreună suntem cea mai bună echipă administrativă, facem bine pentru oameni și pentru Maramureș! Concret: din 178 de angajați ai Consiliului Județean Maramureș, 104 sunt femei (58,42 %)!

La PNL Maramureș, pilonii de bază ai organizației sunt unele dintre cele mai de succes femei din județ! Sunt onorat că facem echipă împreună! Sfaturile și ideile lor, susținerea și seriozitatea cu care tratează activitatea și țelurile asumate împreună pentru oameni și pentru Maramureș ne-au adus în punctul în care avem cea mai puternică și serioasă echipă politică din regiune! Concret: în PNL Maramureș, din 5646 de membri, 2987 sunt femei (52,9%)!

În plan personal, alături de Alexandra, am construit cea mai frumoasă familie, un cămin și un parteneriat bazat pe iubire, respect, egalitate și asumare! Ea este cea care ne luminează viața, mie și băieților noștri. Separat, suntem oameni de succes. Împreună, suntem cea mai performantă echipă!

Din prima zi a mandatului cu care maramureșenii m-au onorat la alegerile din 2020, împreună cu doamnele din jurul meu, am pus nevoile maramureșencelor pe lista de priorități a administrației județene. Am gândit, împreună, inițiative concrete pe partea de sănătate, educație, economie și implicare socială. Și mai avem multe de realizat. Continuăm împreună!

Vă mulțumesc din suflet, doamnelor. Vă apreciez, vă încurajez și vă susțin. La mulți ani, tuturor femeilor!

Ionel Bogdan

Președintele Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

Două transporturi agabaritice vor trece prin Maramureş

Vasile Dale

VIDEO – Cățărări pe Creasta Cocoșului în munții Gutâi. Au fost zeci de participanți

Vasile Dale

Pericol de avalanșe în Munții Rodnei. Există riscul de declanșări spontane

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.