Important

Polițiștii maramureșeni au oferit azi flori, zâmbete, gânduri de recunoștință și apreciere pentru femei

”Femeia este un mister divin
un amestec subtil de delicatețe și putere,
o comoară de descoperit în fiecare zi”

Nichita Stănescu

Astăzi este despre acea persoană specială din viața noastră, care a rămas necondiționat lângă noi, indiferent de împrejurare. Este despre acea persoană care ne vine prima dată în minte când avem o problemă sau când avem o bucurie pe care dorim să o împărtășim. Ea se numește mamă, soție, bunică, iubită, colegă…

Polițiștii maramureșeni și-au însușit semnificația zilei și au desfășurat „activități” în consecință. Astfel, ziua de azi a fost colorată cu zâmbete, gânduri de recunoștință și apreciere pentru femeile maramureșene.

Inspectorul șef, comisar șef de poliție Constantin Ilea, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier au oferit flori băimărencelor.


Flori, zâmbete, respect şi preţuire au fost dăruite și la Sighetu Marmaţiei și Șomcuta Mare – atât pentru femeile care conduceau autoturisme cât şi pentru cele care s-au deplasat în calitate de pieton.

Pentru că valorifică citatul de mai sus, polițiștii au ales ca în această zi cu semnificație specială, să își arate recunoștința față de femeile maramureșene.

Polițiștii I.P.J. Maramureș transmit maramureșencelor o primăvară frumoasă și mulțumesc tuturor doamnelor și domnișoarelor pentru ajutorul pe care îl acordă în a crea o societate sigură, care să le oglindească frumusețea.

Te-ar putea interesa si

SPIRIT CIVIC: Jandarmii maramureşeni, în vizită cu daruri la o familie cu 13 copii din Codru Butesii (FOTO)

Vasile Dale

VREMURI GRELE: Directiva Copyright schimbă Internetul aşa cum îl ştim acum

Vasile Dale

COD ROŞU SAU PORTOCALIU? Maramureşenii pe cine să creadă?

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.