BREAKING NEWSImportant

Spitalul Județean de Urgență ”Dr.Constantin Opriș” Baia Mare – Un simbol al primăverii a fost oferit astăzi tuturor femeilor

Un simbol al primăverii a fost oferit astăzi tuturor femeilor, din partea conducerii instituției și de către Președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan.

Și astăzi am fost alături de toate doamnele și domnișoarele care s-au interesat de sănătate chiar de ziua lor. Pacientele au primit felicitări și flori în semn de prețuire pentru darurile pe care le aduc în viața celor din jur. Totodată, pentru a arăta recunoștința și devotamentul în folosul pacientului, angajatele spitalului au primit flori din partea conducerii unității medicale.

Astăzi vrem să mulțumim femeilor care ne schimbă viața! Pentru noi, doamnelor, domnișoarelor, sunteți eroine. Aduceți pe lume minuni, ne îndrumați pașii în viață, ne oferiți toată iubirea și energia voastră, pentru ca la final să vă bucurați de roadele a tot ceea ce cultivați pe parcursul vieții.

Vă dorim să aveți o primăvară minunată, cu multă sănătate!

La mulți ani!

Manager, Oros George Alexandru

Te-ar putea interesa si

Soc in Leordina: Un adolescent de 18 ani a fost gasit spanzurat

Vasile Dale

VIDEO: Tânăr de 20 de ani drogat și fără permis a provocat un accident pe strada Gării din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

FOTO/Video: Incendiu violent la o pădure din Firiza. Bărbat săltat de poliție. Suspectul: ”Să lucrați și voi ceva, nu să stați în unitate pe tik-tok!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.