BREAKING NEWSRecomandate

BAIA SPRIE: A furat o maşină şi a condus-o rupt de beat! A fost reţinut şi dus în arestul poliţiei

Activitățile specifice de cercetare efectuate de polițiștii din Baia Sprie au dus la depistarea cu operativitate a unui bărbat din oraș, bănuit de comiterea de infracțiuni rutiere, furt și furt în scop de folosință. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 08 martie a.c., un bărbat a sesizat Poliția orașului Baia Sprie cu privire la furtul unui autoturism.

În urma activităților specifice desfășurate, politiștii au depistat autoturismul în trafic, pe strada Cloșca din orașul Baia Sprie. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 52 de ani, domiciliat în Baia Sprie. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare pentru prelevare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea verificările efectuate de polițiști au relevat că barbatul are permisul de conducere anulat.

Totodată, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de ieri bărbatul ar fi alimentat autoturismul cu carburant de la o stație din Baia Sprie și a plecat fără a achita contravaloarea combustibilului.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată, conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, furt în scop de folosință și furt.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Atenție cad stâlpi în Mânău. Ba prin șanțuri, ba pe trotuare, ba peste acoperișurile caselor

Vasile Dale

După un mandat cu peste 130 de proiecte legislative, deputatul Adrian Todoran știe ce are de făcut pentru Maramureș

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Bărbatul rănit în explozie, transportat cu avionul la o clinică din Viena

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.