BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO/VIDEO: Accident cumplit – Un copilaș de patru anișori a murit lovit de un șofer din Sighetu Marmației. Mascații la fața locului – ACTUALIZARE

Un cumplit accident de circulație a avut loc astăzi după-masa în localitatea Mădăras din județul Satu Mare. Un copilaș de patru anișori a decedat după ce a fost lovit de mașina condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani din Maramureș. Potrivit informațiilor PresaSM, la fața locului au fost dispuse și forțe ale mascaților, asta după ce șoferul mașinii ar fi fost amenințat de membri din familia victimei.

Totul s-a întâmplat astăzi pe DJ 108 L pe raza localității Mădăras, drumul care duce spre localitatea Gelu. Un șofer în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Maramureș, a accidentat mortal un băiețel în vârstă de patru anișori. Șoferul susține că copilul se afla pe bicicletă și ar fi intrat pe partea carosabilă, moment în care a fost lovit de mașină.

Potrivit informațiilor PresaSM, copilul, lăsat nesupravegheat, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe bicicletă.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, din păcate, pentru băiețelul în vârstă de doar patru anișori. Decesul a fost constatat la fața locului.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina cu exactitate cauzele producerii accidentului mortal. Deocamdată nu deținem informații cu privire la rezultatele testării cu aparatul alcooltest. La fața locului au fost chemați, preventiv, și cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale, asta după ce persoane din familia copilului decedat ar fi amenințat șoferul autoturismului.

Sursa: PresaSM.ro.

ACTUALIZARE

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 108 L, în localitatea Mădăras.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 35 de ani, din județul Maramureș, ar fi accidentat mortal un minor de 4 ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public, pe bicicletă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BAIA MARE: Trei pacienți au primit o nouă viață în urma unei prelevări de organe

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Impact violent pe strada Horea din Baia Mare. Intervine descarcerarea (actualizare)

Redactie

GALERIE FOTO / VIDEO: Cauza accidentului din Vişeu de Sus: viteza excesivă. Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.