BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CA DE 8 MARTIE – Accidente rutiere în Baia Mare, Tăuții de Sus și Cătălina (VIDEO)

În seara zilei de 8 martie 2024 s-au produs trei evenimente rutiere doar în preajma municipiului Baia Mare. Mai multe mașini au fost distruse în urma accidentelor iar polițiștii au avut de întocmit dosare penale pe bandă rulantă.

BAIA MARE

Pe șoseaua de centură a municipiului Baia Mare vineri seara s-a produs un accident rutier. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor. Două echipaje ale poliției rutiere Baia Mare au sosit imediat în zonă și au început o anchetă. Totodată, la fața locului au intervenit și pompierii militari care au asigurat măsurile de protecție pentru ca nu izbucni un incendiu (PSI).

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Europa a avut loc un accident de circulație.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un băimărean de 39 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, a acroșat parapetul metalic și, ulterior, a intrat cu autoturismul în șanț.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

TĂUȚII DE SUS

Un alt accident rutier s-a produs la Tăuții de Sus. Acolo un autoturism a părăsit șoseaua, a lovit un podeț din beton și s-a răsturnat, distrugând gardul și poarta unui imobil. Polițiștii fac cercetări și în acest caz.

CĂTĂLINA

La primele ore ale dimineții pe drumul județean 182 B s-a produs un alt accident rutier. Au fost implicate trei autoturisme în acest eveniment. Se pare că unul dintre șoferi era sub influența băuturilor alcoolice iar pe unul dintre autovehicule erau montate plăcuțe de înmatriculare false.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, în urma unei sesizări prin apel unic de urgență, polițiștii Secției 1 Groși au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe raza localității Cătălina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un băimărean care se afla la volanul unui autoturism, la ieșire din curtea unui imobil ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Săcălășeni. Autoturismul acroșat se afla în depășirea unui alt autoturism, condus de un băimărean de 47 de ani.

Impactul autoturismelor a produs pagube materiale.

Testați cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto în vârstă de 56 de ani a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge. De asemenea, polițiștii au constatat în urma verificărilor efectuate faptul că acesta figurează cu permisul de conducere anulat, iar numerele de înmatriculare provizorii montate pe autoturism sunt expirate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Baia Mare – impact pe strada Victor Babeș

Un alt accident rutier a avut loc aseară în Baia Mare, de data aceasta pe strada Victor Babeș din municipiu. Conform informațiilor pe care le deținem în acest moment, în accident au fost implicate două autoturisme.

vom reveni cu informații oficiale

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN 1C: Un camion încărcat cu materiale de construcții a ajuns în câmp (FOTO)

Vasile Dale

BĂIMĂRENI ÎN HERAKLION: Au plătit pentru o vacanță de vis dar au primit nervi și stres. Au fost ignorați de reprezentanții agenției de turism

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Percheziţii ale procurorilor clujeni în Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.