BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – PERCHEZIȚII: Pensionar de pe Valea Ruscovei jefuit de o femeie. Polițiștii au recuperat banii și au găsit și droguri (ACTUALIZARE)

Un bărbat de pe Valea Ruscovei a rămas fără agoniseala de o viață. O femeie din Leordina a intrat în casa bărbatului și a furat toți banii pe care îi avea adunați pentru ”zile negre”. Banii erau ținuți în loc sigur, credea proprietarul imobilului.

Individa a profitat de faptul că partea păgubită era în grădina pentru a curața terenul iar ușa de acces în casă nu era încuiată. Femeia a furat 4.500 euro și 30.000 de lei. Bărbatul și-a dat seama abia după trei ore despre faptul că a fost jefuit. Atunci a anunțat poliția.

Polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Leordina au reușit în foarte scurt timp să stabilească faptul că fapta ar fi fost comisă de o localnică. Din acest motiv s-a cerut procurorului un mandat de percheziție domiciliară.

Ieri, 8 martie 2024, polițiștii din Leordina coordonați de procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unei femei din aceeași localitate. Acolo au găsit 4.500 de euro și aproape 30.000 de lei. Totodată, s-au găsit și droguri. Ar fi vorba despre așa numele cristale.

La finalul audierilor procurorul a decis să instituie măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de aproximativ 71%.

Cercetările continuă.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 08 martie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat o percheziței domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Percheziția a loc în localitatea Leordina, la locuința unei femei de 37 de ani.

Din cercetările efectuate până in prezent a reieșit că, la data de 04 martie a.c., aceasta ar fi pătruns într-un imobil din Ruscova, de unde ar fi sustras 30.000 lei și 4.500 euro.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 71% .

De asemenea, cu ocazia percheziției, polițiștii au găsit un plic cu substanțe de culoare albă, tip Cristal, susceptibile a fi droguri. Substanțele au fost ridicate și transmise pentru continuarea cercetărilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș.

Față de femeia de 37 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției orașului Vișeu de Sus.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Beat, fără permis și cu mașina radiată, un tânăr din Borșa a băgat în spital trei adolescente. A fost reținut (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ: Doi copii răniți în Mara, un adult rănit la Sighet

Vasile Dale

Galerie foto: DN17 – Două mașini s-au făcut praf în urma unui accident produs la Reteag

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.