BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu într-o gospodărie din Repedea. Intervenție contra cronometru

A fost mobilizare generală astăzi pe Valea Ruscovei după ce o gospodărie a luat foc. Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civilit de la SVSU Repedea cu o autospecială.

În sprijinul lor au venit pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte cu două autospeciale (9 pompieri voluntari) și pompierii militari de la Vișeu de Sus cu două autospeciale.

Focul se manifesa la etajul 1 mansardat al imobilului. Zeci de localnici au dat și ei o mână de ajutor. În timp ce pompierii interveneau pentru stingerea focului, sătenii scoteau bunurile neatinse de foc și apă din imobil.

Sătenii vor să organizeze o acțiune caritabilă de ajutorare a familiei afectate pentru repararea casei. Conform acestora, mama copiilor a decedat acum câțiva ani, iar aceștia au rămas în grija mătușii lor. Și aceasta a decedat anul trecut.

Cauza izbucnirii focului urmează a fi stabilită.

Te-ar putea interesa si

POVEŞTI ADEVĂRATE: Pod de jucării pentru copiii ucraineni, doi bătrâni şi-au lăsat copiii, de profesie medici, la Kiev. poveşti inventate de părinţi pentru a nu explica celor mici tabloul crunt al războiului

Redactie

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Femeie lovită de o maşină pe str. V. Lucaciu.

Redactie

ȘOMCUTA MARE: Doi agenți de poliție au refuzat 100 euro mită de la un șofer care a depășit neregulamentar (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.