BREAKING NEWSSport

CUM SĂ AI CUN COPIL ÎNCREZĂTOR, DEPARTE DE TRAUMELE BULINGULUI

Cu o carieră impresionantă în arte marțiale începând din 2002, Lupșa Nicolae, cunoscut ca NICKY, s-a impus în lumea Kung Fu-ului ca un instructor dedicat și pasionat. Născut în 1989, acest maestru al artelor marțiale a devenit instructor sportiv la vârsta de 17 ani și de atunci a transmis cu devotament tainele Kung Fu-ului către o varietate de elevi, de la copii și tineri la adulți.

Antrenamentele susținute și motivaționale au devenit marca personală a lui Nicky, care a dezvoltat o serie de talente în rândul elevilor săi. În prezent, el conduce cu mândrie o grupă dedicată de practicanți de Kung Fu la sala de sport Gymgees, situată la etajul 1 al Casei de Cultură. Performanțele obținute atât la nivel personal, cât și în competițiile sportive, au adus notorietate grupului și au consolidat reputația lui clubului sportiv, cât și a antrenorului, ca un mentor respectat în comunitate.

Într-o era în care tehnologia domină și sedentarismul amenință să își facă loc în viața copiilor, Kung Fu devine o alegere înțeleaptă pentru părinții care își doresc un echilibru între activitatea fizică și dezvoltarea mentală a micuților lor. Prin intermediul cursurilor oferite la Gymgees, Nicky subliniază importanța disciplinii, concentrării și respectului, elemente fundamentale în dezvoltarea armonioasă a fiecărui individ.

„Artele marțiale nu sunt doar o formă de autoapărare, ci o călătorie de autodescoperire și dezvoltare personală”, declară tânărul maestru. „Prin intermediul Kung Fu-ului, elevii mei învață nu doar tehnici de luptă, ci și valori esențiale precum perseverența, disciplina și respectul față de ceilalți.”

Tânărul antrenor încurajează părinții să își înscrie copiii în cursurile sale, evidențiind multiplele beneficii pe care aceștia le pot obține. Printre acestea se numără dezvoltarea coordonării, îmbunătățirea stimei de sine și formarea unor obiceiuri sănătoase de viață. În plus, Kung Fu oferă copiilor oportunitatea de a socializa și de a forma prietenii solide într-un mediu stimulativ și sigur.

Cei interesați să se alăture grupei de Shaolin Kung Fu condusă de Lupșa Nicolae, pot lua legătura cu el pe pagina sa de Facebook a Micilor Shaolini. Încheiem cu îndemnul către părinți să susțină și să încurajeze pasiunea pentru Kung Fu a copiilor lor, oferindu-le astfel șansa de a deveni adulți echilibrați, disciplinați și plini de încredere în propriile forte, ferindu-i totodată de bullying și traumele aferente acestui fenomen.

https://www.facebook.com/shaolinkungfukids

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Old boys Frontiera 1975 Curtici 5-2 (2-0)

Vasile Dale

MARAMUREŞENI INOVATORI: Ce idee a avut un bărbat din Vadu Izei ca să scape de facturile la energie. Acum stă cu becurile aprinse: „Nu le sting, şi așa nu plătesc”

Redactie

ACCIDENT GRAV: CARUTA SPULBERATA DE UN AUTOTURISM PE DN1C IN ZONA STEJARUL

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.