Maramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Un ucrainean care a trecut ilegal frontiera s-a rătăcit în munţi. Este căutat de salvamontiştii maramureşeni – ACTUALIZARE

Acțiune de căutare-salvare în desfășurare a SPJ Salvamont România în zonă greu accesibilă a M-ţilor Maramureșului pentru recuperarea unui cetățean ucrainean de 47 ani care a trecut frontiera.

Soția bărbatului a sunat la 112 și a solicitat ajutor spunând că soțul ei se află sus în munte, are o state generală precară, cu febră și frisoane.

O echipa a Salvamont Maramureș a plecat spre zona menționată și va face joncțiunea cu un echipaj al Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte din cadrul IPF Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE

Cetăţeanul ucrainean a fost găsit, este în hipotermie cu degerături superficiale. Acestuia i-a fost acordat primul ajutor şi în următoarele 2 ore şi jumătate salvatorii montani împreună cu echipajul Poliţiei de Frontieră al IPF Sighetu Marmaţiei îl vor coborî la baza muntelui.

Zăpada, în zona în care a fost găsit şi de unde a fost extras, măsoară puţin peste 1.6 – 1.8 metri. Operațiunea de salvare a durat 7 ore și jumătate.


Te-ar putea interesa si

CONDAMNARE DEFINITIVĂ, ”cadou” de MOȘ NICOLAE: Polițist de la Biroul Rutier Baia Mare condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită

Vasile Dale

FOTO: A ajuns cu mașina într-un podeț la intrarea în Sighet. Doi oameni au fost loviți cu mașina de un șofer băut carea a plecat de la fața locului

Vasile Dale

BUCIUMI: Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat cu mașina în mijlocul drumului (VIDEO – ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.