BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

Un tânăr născut în Satu Mare, adoptat în America de la Orfelinatul Sighet, își caută familia naturală pe Craica în Baia Mare

Andrei Tiberiu este un tânăr de 29 de ani, cetățean american, cu rădăcini în Satu Mare, care a ajuns în momentul în care dorește să își cunoască familia naturala, asta după ce a fost adoptat.

„Salutări din America,

Numele meu la naștere a fost LĂCĂTUȘ ANDREI TIBERIU si sunt născut la data de 24 noiembrie 1995 la maternitatea SATU MARE.

La scurt timp după naștere am fost transferat la orfelinatul din Sighetul Marmației, iar de aici mai apoi adoptat de minunata mea familie adoptivă.

Sunt aici în căutarea mamei biologice, LĂCĂTUȘ OLTIȚA, în vârstă de aproximativ 47 de ani. Pe atunci locuia cu părinții și frații săi mai mici în regiunea CRAICA, BAIA MARE .

De foarte mulți ani trăiesc cu o mare dorință de a-mi cunoaște trecutul, familia și rudele, de aceea vă rog să-mi fiți alături în căutările mele DISTRIBUIND anunțul, în speranța că va ajunge si la mama și la rudele mele. Vă mulțumesc anticipat!”, transmite acesta.

Sursa informației: Obiectiv-SM.ro.

Te-ar putea interesa si

În ce scenarii vor funcţiona unitățile de învățământ preuniversitar din Maramureş de luni, 8 februarie

Redactie

DUPĂ GRATII: Borşean depus în penitenciar pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Polițiștii sătmăreni caută un minor, de 15 ani, din comuna Acâș. Băiatul a fost găsit în Baia Mare

Redactie

1 mesaj

dan martie 12, 2024 at 9:49 am

Sint convins ca daca „parintii” identifica pe barbatul frumos din America dornic sa-si cunoasca parintii biologici care l-au abandonat, vor sari in sus de bucurie si ii vor cere bani.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.