BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE – Recidivistul care a fugit de poliție a fost prins și reținut de Biroul Poliției Rutiere Baia Mare

Avem informații de ultimă oră referitoare la băimăreanul care ar fi îmbrâncit o polițistă care îl oprise pentru un control de rutină. Acesta s-a dat jos din mașină, ar fi îmbrâncit-o pe polițista de pe echipaj și a fugit printre blocuri.

Timp de aproape șase ore a fost căutat de toată poliția din Baia Mare. A fost căutat la mai multe adrese din Baia Mare. Sursele noastre spun că s-a reușit să se ia legătura și telefonică cu individul, care ar fi spus că se va preda singur mâine. Numai că polițiștii nu au oprit căutările. În această seară, polițiștii de la Biroul Rutier Baia Mare au reușit să îl prindă. L-au dus la audieri și după întocmirea documentelor s-a dispus reținerea individului pentru 24 de ore.

Recidivistul a fost depus în arestul IPJ Maramureș iar mâine va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune POLIȚIA

În această după-amiază, polițiștii de ordine publică din Baia Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe strada Melodiei.

Conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-și deplasarea până pe strada Rapsodiei, unde ar fi abandonat autoturismul și s-ar fi sustras.

Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, constatând că este vorba despre un bărbat, de 33 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma controlului amănunțit efectuat asupra autovehiculului, au fost descoperite substanțe cristalizate, susceptibile a fi droguri, mai multe plicuri tip zip-lock goale și un cântar electronic, care au fost ridicate și înaintate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii, bărbatul a fost depistat, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TEROARE IN SATULUNG – UN NECUNOSCUT A TAIAT LA RAND PNEURILE DE LA MASINILE SATENILOR (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Avocaţii Sorinei Pintea, prima reacţie după arestarea fostului ministru: Este o înscenare şi un joc politic murdar

Vasile Dale

LUATĂ PE CAPOTĂ / ACTUALIZARE: O băimăreancă a ieșit de la biserica greco-catolică de la RFN și a fost izbită de mașină (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Băimăreanul recidivist care a fugit de poliție a fost arestat preventiv: 2 infracțiuni de conducere fără permis și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive – Stiri din Maramures martie 13, 2024 at 6:41 pm

[…] EXCLUSIVITATE – Recidivistul care a fugit de poliție a fost prins și reținut de Biroul Poli…EXCLUSIV: A îmbrâncit un polițist ce îl oprise în trafic și a fugit. Bărbatul este recidivist. În mașina abandonată s-ar fi găsit droguri baia maremaramureșpolitieprinsreținutstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.