BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

A ÎNCERCAT SĂ MINTĂ: Borșeanul care a fugit de poliție și a ”aterizat” cu mașina într-o curte nu avea permis de conducere

În seara zilei de 10 martie ac polițiștii din Borșa au urmărit un autoturism care nu a oprit la control la semnalul regulamentar al acestora. La un moment dat mașina s-a răsturnat în curtea unui imobil dar șoferul a reușit să fugă până când polițiștii au ajuns la fața locului.

A doua zi la sediul poliției Borșa s-a prezentat o femeie care a susținut verbal că ea ar fi condus autoturismul respectiv. Numai că probele prelevate de la fața locului au stabilit fără echivoc faptul că aceasta a mințit.

Ce spune IPJ Maramureș

Urmare a evenimentului rutier soldat cu pagube materiale din seara zilei de 10 martie a.c., produs pe strada Unirii din Borșa, din investigațiile efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 29 de ani.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

GREVĂ DE RÂSU-PLÂNSU ÎN MARAMUREȘ – 16 angajați s-au strâns în cerc în holul Prefecturii pentru a cere salarii mai mari. Restul au stat ascunși ca lașii prin birouri

Vasile Dale

PANICĂ ÎN PIAŢA IZVOARE: Un roi de albine, apărut din senin, i-a speriat pe băimăreni

Vasile Dale

Baia Mare pe primul loc! Ionel Bogdan și echipa sa vin joi în cartierul Vasile Alecsandri!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.