BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact între două mașini la Sighet. Două victime, printre care și un pieton

Un accident de circulație s-a produs astăzi la prânz pe strada Szilagyi Istvan din municipiul Sighetu Marmației. Două autoturisme s-au ciocnit.

Din primele informații, se pare că nu există victime încarcerate, însă două persoane au suferit răni și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Echipaje ale Poliției Române și echipajele de intervenție ale ISU Maramureș, au fost prezente la locul incidentului pentru a acorda asistență și pentru a gestiona situația.

Șoferul autoturismului Citroen a fost rănit după ce a fost acroșat de un autovehicul de teren BMW. Acesta din urmă a ricoșat și a lovit o femeie care se deplasa pe lângă bicicletă pe trotuar. Cele două victime au fost transportate la spital.

Șoferii au fost testați rezultatele fiind negative. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Soluția strategică reală pe termen mediu este ca România să devină independentă energetic!”

Vasile Dale

ACTUALIZARE – NU SE MAI OPRESTE: „PNEUMOLOGUL” A LOVIT DIN NOU LA SATULUNG. VICTIME – MASINA POLITIEI? SI UN JEEP (EXCLUSIV)

Vasile Dale

ACCIDENTUL DE IERI DIN FAȚA PRIMĂRIEI BAIA MARE: Șoferul taximetrului este în comă. Ce declară celălalt șofer implicat (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.