BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Al 18-lea decedat de la începutul războiului – Un ucrainean găsit mort în albia râului Tisa

În urmă cu puțin timp polițiștii de la Sectorul Poliției de Frontieră Sarasău au fost sesizați despre faptul că în albia râului Tisa în zona localității Remeți a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

”Azi, în jurul orei 15.30, īn zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, județul Maramureș, a fost descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 30 metri de malul românesc, pe direcția localitații Remeți. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș” transmite ITPF Sighetu Marmației

Conform primelor informați se pare că ar fi vorba despre un bărbat de cetățenie ucraineană în vârstă de 33 ani. Aceleași informații spun că este al 10-lea bărbat din Ucraina care își pierde viața de la începutul războiului în timp ce trec ilegal granița în România prin râul Tisa. Alți 8 și-au găsit sfârșitul în munții Maramureșului.

Ce spune Poliția

În această după amiază, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de polițiștii de frontieră cu privire la faptul că pe în albia râului Tisa a fost găsit un cadavru.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat în vârstă de 33 de ani din Ucraina.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat în vârstă de 33 de ani din Ucraina.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS: Armă de vânătoare deținută ilegal de către un maramureșean

Vasile Dale

CU ELICOPTERUL ÎN CĂUTAREA HOȚILOR DE MASĂ LEMNOASĂ: Percheziții la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte, dar și la 12 firme

Vasile Dale

SINGUR ÎN MISIUNE: Un băimărean a snopit în bătaie un polițist din Benesat (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.