BREAKING NEWSImportant

Județul Maramureș a fost prezent la Salon Mondial du Tourisme din Paris, Franța

Între 14-17 martie Maramureșul a fost prezent cu reprezentanți ai CJ, OMD și cu artistul Daniel Leș la Salon Mondial du Tourisme din Paris, Franța, țară care face parte din cele 7 piețe de turism strategice pentru turismul românesc

La târg au fost prezente 400 destinații din întreaga lume.

Standul României, organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, 15 co-expozanți am avut mai multe intervenții pe scena mare și la stand, atăt prezentări ale destinației Maramureș, cât și degustări de produse tradiționale aduse de acasă, plus o tombolă la care Maramureșul a oferit un sejur de 5 zile all inclusive unui cuplu de vizitatori.

La stand i-am avut oaspeți de onoare și pe excelența sa Simona Miculescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României la UNESCO, domnul Liviu Rogojinaru, ministru consilier, atașatul economic din cadrul ambasadei României la Paris și pe doamna Mioara Mandea, ilustru om de știință, care coordonează Departamentul Științific al Centrului Național de Studii Spațiale al Franței.

Mii de vizitatori, media, diaspora română, profesioniști, agenți de turism, nenumărați francezi care doresc să ne viziteze și care au solicitat informații.

Te-ar putea interesa si

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA POIENILE DE SUB MUNTE. LOCUINTELE MUNCITORILOR SI TAFURILE AU FOST MISTUITE DE FOC (EXCLUSIV)

Vasile Dale

INTERVENŢIE SALVAMONT / ACTUALIZARE: Bărbat rănit grav după ce un copac a căzut peste el într-o zonă greu accesibilă la Ieud. S-a solicitat elicopterul de la Tg. Mureş. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean

Redactie

ACCIDENT GRAV: O PERSOANA INCARCERATA SI DOI RANITI DUPA CE AU INTRAT CU MASINA IN STALP LA BORSA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.