BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii din Tg. Lăpuș au săltat 4 suspecți de furt din cartierul Ponorâta. Prejudiciu de 30.000 lei – actualizare

Poliția orașului Târgu Lăpuș a fost sub asediu. Totul după ce azinoapte polițiștii au reușit să prindă în trafic patru indivizi care transportau cablu de cupru furat din mai multe localități din Țara Lăpușului.

Așa au ajuns să descoperire că în cartierul Ponorâta din comuna Coroieni ”afacerea cu cupru furat era înfloritoare. 

Suspecții au fost duși la audieri numai că în scurt timp unitatea de poliție a fost luată pur și simplu luată cu asalt de zeci și zeci de oameni.

Cu mic, cu mare au venit să ceară eliberarea celor 4 suspecți pentru care s-a dispus reținerea pentru 24 de ore. Ei au fost duși în arestul IPJ Maramureș. Valoarea prejudiciului se ridică la peste 30.000 de lei.

Ce spune Poliția

Ieri, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au identificat și reținut, pentru 24 de ore, patru tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

În fapt, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., în Copalnic Mănăștur, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr, de 21 de ani, din Vălenii Lăpușului. De asemenea, în autoturism se aflau alți trei tineri, din Vălenii Lăpușului.

În urma controlului autovehiculului, în portbagaj, polițiștii au găsit aproximativ 150 de metri de cablu cu fire din cupru, care ar fi fost sustras din localitatea Copalnic Mănăștur.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru probarea activități infracționale a persoanelor implicate și stabilirii situației de fapt.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT CU VICTIME LA BERBEŞTI: Patru victime, după ce un şofer de 20 ani s-a izbit cu maşina de un gard, apoi de un podeţ

Redactie

INCA O LOVITURA – AU SPART O GARSONIERA DE PE GRANICERILOR SI AU FURAT TOT CE LE-A PICAT IN CALE

Vasile Dale

TE AȘTEPTĂM LA BORȘA – Winter Party la Apres Ski Roman, 26-27 ianuarie 2024!

Vasile Dale

1 mesaj

romanes martie 18, 2024 at 1:09 pm

Hai cu mascații!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.