Maramuresul Istoric

Maramureșean cercetat pentru contrabandă. Avea ascunse în maşină 581 de pachete cu ţigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit într-un loc special amenajat în portbagajul unui autoturism oprit în trafic, 581 de pachete țigări. Autovehiculul, în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă.

Ieri, 18 martie a.c., în jurul orei 21.00, în urma declanșării unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, un echipaj de la Compartimentul Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a oprit pentru control pe raza localității Oncești, județul Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

La volanul mașinii se afla un cetățean român, în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș.

În urma unui control efectuat asupra autoturismului, într-un loc special amenajat, în portbagajul autoturismului, au fost descoperite mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii cu țigări împreună cu persoana în cauză, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii pachetelor, s-a stabilit că este vorba de 581 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 6.700 de lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE RUTIERE DE DUMINICĂ: Un sălăjean beat a ajuns cu mașina în șanț la Tămaia

Vasile Dale

INFO TRAFIC: A nins în Pasul Gutâi şi în Pasul Prislop

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Țigări transportate cu un Mercedes neînmatriculat, confiscate de poliţiştii de frontieră

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.