BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCANDAL URIAȘ LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ – Sex sau viol în scara unui bloc din Baia Mare. Protagoniști: șefa unui birou și unul dintre subalterni (actualizare)

Este scandal uriaș la Aeroportul Internațional Marmureș. Șefa unui birou ar fi depus sesizare la Poliția Municipiului Baia Mare este faptul că ar fi fost victima unui viol. Ancheta este în plină desfășurare.

Conform surselor noastre totul s-ar fi întâmplat după cheful de 8 martie 2024 la care au participat toți angajați Aeroportului Internațional Maramureș. Aceleași surse susțin că un număr de 8-9 angajați ar fi continuat petrecerea la un club din Baia Mare. Acolo, o șefă de birou a Aeroportului Maramureș ar fi fost violată de un subaltern. Victima a depus sesizare la poliție unde a povestit că a întreținut raporturi sexuale fără ca ea să fie de acord.

Aceleași surse spun că victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru a fi examinată și a primi certificat medico-legal. Totodată se pare că mai mulți angajați ar fi fost deja audiați: unii în calitate de martori, iar unul dintre aceștia în calitate de suspect.

Suspectul principal ar fi chiar un subaltern al victimei, angajat în cadrul aceluiași birou. Angajarea acestuia ar fi avut loc ”cu cântec” iar procurorii DNA au făcut percheziții în acest sens la sediul Aeroportului Maramureș.

Ce spune Poliția

În urma unei sesizări depuse la Poliția municipiului Baia Mare la data de 09 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.

Ce ar fi declarat partea acuzată

Surse judiciare spun că partea vătămată ar fi fost audiată deja și că acesta neagă cu vehemență acuzațiile. Acesta ar fi susținut că actul sexual ar fi fost consimțit și că ar fi avut loc în scara blocului în care locuiește victima. Aceleași surse judiciare spun că rezultatele toxicologice ale victimei nu ar fi relevat prezența niciunei substanțe interzise în organism decât prezența alcoolului.

Ce spun reprezentanţii aeroportului

Conducerea Aeroportului Internațional Maramureș a luat act de sesizarea depusă la Poliția Municipiului Baia Mare și cooperează cu instituțiile abilitate pentru derularea anchetei penale.

Având în vedere că există o anchetă demarată la nivelul Poliției Municipiului Baia Mare, nu comentăm acest caz. Precizăm că angajatul pe numele căruia este depusă plângerea penală se află în concediu.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: O femeie de 41 de ani a ajuns la spital în urma impactului dintre două maşini (VIDEO)

Redactie

GRUPARE INFRACŢIONALĂ DESTRUCTURATĂ: Hoţi specializaţi pe furturi din maşini, prinşi de poliţiştii din Baia Mare

Vasile Dale

EVALUAREA NAȚIONALĂ ÎN MARAMUREȘ: 163 de elevi nu s-au prezentat astăzi la examen

Vasile Dale

11 mesaje

mo martie 19, 2024 at 12:13 pm

e vorba totusi de „f£&ai la after party”.. acuma se da Sfanta Maica Agapia…cum vine asta „a întreținut raporturi sexuale fără ca ea sa fie de acord” pai ori ai fost violata ori ai intretinut raporturi sexuale? te-ai razgandit la jumatatea actului sexual si animalul era pe val si nu s-a mai oprit…? noh oricum, se merge pe premisa ca la stat toti sunteti neamuri…sau deveniti..

Raspunde
dan martie 19, 2024 at 1:58 pm

PENIBIL
Victima nu e victima, ci o curvistina care nu avea de ce sa intre in casa scarii cu cetateanul. Pierdem vremea cu stiri de doi bani sau ca doamna sa se scuze fata de sotul actual.

Raspunde
dan martie 19, 2024 at 2:02 pm

PENIBIL
Victima nu e victima, ci o curvistina care nu avea de ce sa intre in casa scarii cu cetateanul. Pierdem vremea cu stiri de doi bani sau ca doamna sa se scuze fata de sotul actual.

Si ce treaba are aeroporul MM cu relatia extraprofesionala a doi excitarti sexual? Cateaua daca nu ridica coada, se intimpla nimic.

Raspunde
Curiosu martie 19, 2024 at 6:04 pm

Nume, sa-i cautam pe net. Sa vedem si noi personajele.

Raspunde
Cad martie 21, 2024 at 9:56 pm

Daca te uiti la ce pize are pe facebok te miri ca nu sa intamplat mai repede e ont daiana, ca doar ea putea face asta. Alalalt e cela care a copiat la examen peter alexandru

Raspunde
Ari martie 19, 2024 at 3:03 pm

Ba Dan, daca nu stii ce s-a intamplat de fapt, de ce te dai tu cu parerea ta de destept? Daca ar fi fost fiica-ta in cauza ce ai fi spus atunci, ca e curva?

Raspunde
mo martie 19, 2024 at 4:48 pm

ce s-a putut intampla, s-a inaugurat un nou terminal :)) hai uimeste-ne cu detaliile acestei telenovele, ceva ce nu s-a mai auzit pana in zilele noastre, si-a negociat sustinerea in postul actual ? lasand panarama(pun intended 😀 ) la o parte, cat de beata sa fii sa nu poti striga dupa ajutor intr-o scara de bloc? si daca asa stau lucrurile apoi imi schimb imaginea legat de ce inseamna „ziua femeii” in vremurile astea, ca sa nu mai zic de angajatele de la stat care acum ca au crescut taxele si impozitele la fraierii de la privat, au de unde sa puna mana pe malai s-apoi no..fiecare cum poate..

Raspunde
pt dan martie 19, 2024 at 3:06 pm

Nu era mai simplu sa nu spuna nimic sotului?

Raspunde
Ioana martie 21, 2024 at 8:21 am

A tunat si a fulgerat si a adunat acolo rapandulele in birou
Beau pana numai stiu de capul lor intretin relatii cu domnii insurati si dipa pozeaza in pioase si f importante
Asta plateste aeroportul, pentru asta functioneaza
Asta angajam la stat, moravuri usoare care intretin distractia domnilor de a caror valoare nu merita sa vorbim

Raspunde
mo martie 21, 2024 at 11:44 am

si presupun ca in bunul spirit comunist, toti sunt membrii de partid..poate de la asta a pornit totul, s-a petrecut o increngatura interpartinica si s-a aflat, iar acum s-au tulburat apele in alianta :))

Raspunde
RM martie 22, 2024 at 3:18 pm

Doi de un leu, El un ratat cu ochi din ce moment e insurat si a facut ce facut
Ea o non valoare din ce moment sa pretat cu unul insurat , o fata cu educatie si principii sanatoase nu ajunge in asemenea ipostaze, rupta de beata prin scari de bloc
Doi penibili, mansarda e goala, fac umbra degeaba pamantului
Dar ne scuzati ca ne permitem sa comentam ar trebui sa nu existe gram de toleranta pentru asemenea ratati si asemenea taraitoare

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.