BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: PREJUDICIU URIAȘ – Ajută-ne să ne recuperăm utilajele și îți dăm 1.000 de euro recompensă!

UTILBEN a închiriat 6 utilaje firmelor P&H Autotrasporti Internazionali SRL și Katecargo Transport SRL, administrate de Ionuț-Florin Tomoioagă, din Vișeu de Sus, Maramureș. Acesta nu ne-a mai plătit chiria pentru utilaje, așa că am solicitat înapoierea lor.

Ionuț-Florin Tomoioagă a refuzat să ne returneze utilajele și a înlăturat sistemele de monitorizare care erau instalate pe acestea. Am depus plângere la Poliție și a fost demarată procedura de urmărire penală.

Din ultimele informații, Ionuț-Florin Tomoioagă a subînchiriat utilajele unor firme din Vișeu de Sus, Câmpia Turzii și București. Am reușit să recuperăm un utilaj, însă locul în care se află celelalte 5 este necunoscut.

Lista cu utilajele pe care le căutăm:

Buldoexcavator Cukurova 888

Miniexcavator Sunward 25UF

Pompă de șapă Putzmeister M760

Pompă de șapă Putzmeister M760

Pompă de șapă Putzmeister M740

Te vom răsplăti cu 1.000 de euro pentru orice informație care duce la recuperarea unuia dintre cele 5 utilaje furate! Dă-ne un mesaj sau un telefon la numărul 0723 535 444 și ajută-ne să ne recuperăm utilajele furate!

Conform informațiilor pe care le avem până la acest moment s-ar fi încercat recuperarea utilajelor în data de 17 ianuarie 2024. În acel moment acestea erau acolo unde le indica sistemul de monitorizare de pe ele. ”Am fost cu jandarmii și cu executorul judecătoresc pentru că el nu a mai plătit chiria pentru utilaje care este de aproximativ 70.000 de euro. Nu am reușit. După această dată utilajele nu mai au monitorizare. Nu mai sunt acolo. Ar fi distrus acest sistem. Avem și confirmarea pentru acest lucru de la firma care l-a instalat.

La finalul lunii ianuarie un utilaj a fost recuperat de la Remat Maramureș. ”Acolo m-a lovit individ. M-a amenințat. Noi credem că ar putea fi vorba despre o rețea, poate chiar cu ramificații internaționale prin Italia și Franța. Valoarea utilajelor care nu le mai găsim este de 270.000 euro. El susține în continuare că utilajele nu au fost furate” spun reprezentanții societății păgubite.

Să mai spunem și că nașul celui vizat de plângerea penală depusă la Parchet ar fi fost arestat în urmă cu două săptămâni tocmai pentru furt de utilaje de pe teritoriul Franței. Să fie doar o coincidență? Greu de spun. Oricum toată lumea crede că bărbatul din Vișeu este doar un simplu pion care este scos la ”vedere” și că în spatele ”afacerii” ar fi alte persoane.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Avem imaginile tragediei din Rozavlea. Bărbatul din Timiş nu a avut nicio şansă să supravieţuiască

Redactie

Cătălin Cherecheș face Revelionul în pușcăria din Germania. Ce spune Alina Gorghiu

Redactie

VIDEO: Bivolii din Țara Lăpușului pe cale de dispariție. Sătenii din Suciu de Jos ne explică misterele acestei dispariții

Vasile Dale

1 mesaj

Vișeuoan săltat și reținut de polițiștii din Cluj pentru înșelăciune. Închiria utilaje, apoi ”le evapora” și nu mai plătea nici chiria pentru ele – Stiri din Maramures aprilie 24, 2024 at 2:35 pm

[…] EXCLUSIV: PREJUDICIU URIAȘ – Ajută-ne să ne recuperăm utilajele și îți dăm 1.000 de eu… firmăînșelăciunemaramureșrecuperarestiri baia marestiri maramuressuspectutilajevișeu de susDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.