BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile atacului armat cu cuţitul din centrul oraşului Baia Mare. Cine sunt cei implicați? (actualizare)

Un apel la 112 a alertat autoritățile în această seară cu privire la un eveniment petrecut chiar în centrul municipiului, Baia Mare, lângă covrigăria Gigi.

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat de un alt tânăr de aceeași vârstă. Acesta se află la serviciu, la o cafenea din zonă, când dintr-o dată la geamul cafenelei a apărut un alt tânăr, pe care îl cunoaște de la liceu, și l-a înjunghiat în zona brațelor.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale, ale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, dar și o ambulanță.

Ce spune Poliția

La data de 20 martie 2024, ora 19.02, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizata prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că, pe B-dul Regele Mihai I, din Baia Mare, are loc un scandal între două persoane.

La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, de 23 ani, care prezenta mai multe plăgi prin tăiere în zona mâinilor.

Bănuit de comiterea faptei, este un tânăr, tot de 23 de ani, care se află în custodia polițiștilor.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că acesta ar fi folosit un obiect înțepător, cu care ar fi tăiat-o pe victimă în zona mâinilor.

Victima a fost transportata la spital.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care s-a produs fapta.

Comunicatul Poliției Locale Baia Mare

”In această seara  in jurul orelor 19,00 echipajul de politisti locali format din politist local Corodan Lucian  si Pavel Vasile din cadrul Biroului Circulație, in timp ce acestia se aflau pe B-dul Regele Mihai (B-dul Bucuresti) in zona imobilului cu nr.4,eliberand parcarea in vederea igenizarii acesteia si trasarii,au auzit tipete in zona imobilului nr.6 in fata Covrigariei,,GIGI”,unde se aflau mai multe persoane. Politisti locali s-au depasat urgent la fata locului unde se aflau cca 6-8 persoane,care le-au relatat politistilor locali faptul că un tanar de 23 de ani a fost injunghiat de catre alt tanar de aceiasi vârstă care se indrepta spre semafor. Atunci politistul local Pavel Vasile a alergat la victima și ia acordat primul ajutor solicitand celor prezenti să apeleze serviciul unic de urgenta 112 si să solicite  să vină ambulanta, în timp ce celalalt politist local Corodan Lucian  s-a deplasat catre semafor pentru al identifica pe agresor.In momentul urmator un tanar de 23 de an s-a deplasat  catre politistul local si a afirmat citez,,Eu l-am injunghiat pentru că viola femei „.

Politistii locali l-au imobilizat si l-au incatusat, iar după ce i-au facut un control corporal, l-au introdus in autospeciala in așteptarea echipajelor de politie de la Politia Municipiului Baia Mare. Intre timp,la fata locului a sosit salvarea si victima a fost tra suportata la spital. Politistii locali l-au predat pe agresor echipajelor de politisti din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, in vederea continuarii cercetărilor. Se pare ca victima si agresorul se cunosteau si au fost colegi la Liceul Sanitar” este comunicatul Poliției Locale Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

Un şofer din Maramureş a trecut pe lângă moarte. A adormit la volan şi a ajuns pe contrasens, în faţa unui TIR (VIDEO)

Vasile Dale

Accident rutier produs de un sătmărean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Șurdești – Bărbat găsit decedat într-un pârâu din sat. Era dispărut de o săptămână (actualizare)

Vasile Dale

5 mesaje

Unde este siguranța promisă băimărenilor? Bărbat atacatși tâlhărit în stradă pentru doar 30 de lei – Stiri din Maramures martie 20, 2024 at 10:29 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile atacului armat cu cuţitul din centrul oraşului Baia Mare. Cine sunt… baia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Claudiu martie 21, 2024 at 10:02 am

Vai, asa ceva, de partea corecta a dealului?

Raspunde
Andrei-Florin Muresan martie 21, 2024 at 12:02 pm

Dacă în comunicatul Poliției apar sintagmele ”Politisti locali s-au depasat urgent” (în loc de Polițiștii locali s-au deplasat urgent), ”de aceiasi vârstă” (în loc de ”de aceeași vârstă”), ”și ia acordat” (în loc de ”și i-a acordat”), ”pentru al identifica” (în loc de ”pentru a-l identifica”), atunci Poliția Locală are un purtator de cuvânt total analfabet, care nu stăpânește gramatica elementară și limba română de bază: Acesta ar trebui concediat și ar trebui angajată o persoană care are mai mult de 4 clase. Dacă dumneavoastră ați scris în felul acesta și nu Poliția Locală…cred că ar trebui să vă schimbați meseria.
Tind să cred însă că este vorba de prima variantă. Care nu face altceva decât să confirme analfabetismul (nici măcar funcțional) al Poliției Locale.

Raspunde
Vasile Dale martie 21, 2024 at 12:13 pm

Aveți mare dreptate. Așa a fost transmis comunicatul. Noi nu l-am corectat 🙂 Din ce știm noi (neoficial firește) tocmai ”Xena, Prințesa Războinică” l-a scris. Și ne oprim aici

Raspunde
EXCLUSIV: Băimărean care a atacat cu cuțitul a fost internat forțat la psihiatrie! Posibil să fi fost sub influența substanțelor interzise pentru că ”a mai văzut moștri în casă” – Stiri din Maramures martie 21, 2024 at 12:05 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile atacului armat cu cuţitul din centrul oraşului Baia Mare. Cine sunt… atacbaia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.