BREAKING NEWSEveniment

Unde este siguranța promisă băimărenilor? Bărbat atacat și tâlhărit în stradă pentru doar 30 de lei

Astăzi, 20.03.2024, la ora 16.28, poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată că pe B-dul Regele Mihai s-a produs o tâlhărie.

Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au identificat victima – un bărbat de 63 de ani. Întrucât prezenta leziuni corporale, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost deposedat prin violență de suma de 30 lei.

Activitățile de cercetare și investigare efectuate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea unui băimărean de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – URMARE TRAGEDIE VIȘEU: Motociclistul polonez spulberat de BMW-ul condus de un medic a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. Doctorul a murit pe loc

Vasile Dale

EXCLUSIV: Maria vrea să devină procuror – Declarații cutremurătoare ale părinților minorei bătute în stradă de trei adolescente într-o stație de autobuz din Baia Mare

Vasile Dale

Trei ucraineni au trecut înot râul Tisa. Unul în stare de inconştienţă a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Din păcate a decedat (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.