BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Băimăreanul care a atacat cu cuțitul a fost internat forțat la psihiatrie! Posibil să fi fost sub influența substanțelor interzise pentru că ”a mai văzut moștri în casă”

Revenim asupra subiectului care aseară a fost difuzat în regim de ”breaking news” la toate posturile naționale de televiziune dar a ținut și prima pagină a ziarelor online din țară: atacul armat cu cuțitul de pe bulevardul București din Baia Mare.

Oficial polițiștii anunță că suspectul ”a fost internat într-o unitate spitalicească de specialitate”. Cu alte cuvinte, suspectul a fost internat la secția psihiatrie adulți a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru ca medicii să spună dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Sursele noastre susțin că suspectul nu ar fi la prima internare de acest gen. Asta după ce ”ar fi văzut moștri în casă”. Așa s-ar putea explica și motivarea pe care suspectul le-a spus-o polițiștilor locali în timp ce era încătușat: ”Eu l-am înjunghiat pentru că viola femei”.

Anchetatorii vor să afle dacă în momentul comiterii faptei era sau nu într-un episod psihotic cauzat cel mai probabil de consumul de substanțe interzise. De altfel, i s-au și prelevat probe pentru a afla dacă a consumat sau nu droguri.

Mai mult, în timpul audierii suspectul ar fi declarat că nu îl cunoaște pe cel pe care l-a tăiat cu cuțitul. Total neadevărat pentru că cei doi tineri au fost colegi de liceu.

Cititorii noștri au filmat atacul violent cu telefonul mobil. Vă avertizăm că imaginile sunt șocante.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SCANDAL LA SATULUNG: BRIGADA DE ARBITRI SCUIPATA, INJURATA SI LOVITA DE FOTBALISTII DE LA SOLARIS PRIBILESTI

Vasile Dale

EXCLUSIV: Directoarea unei școli din Sighetu Marmației este acuzată că a bătut o elevă de clasa a VII-a. S-a făcut plângere însă nu s-a luat nicio măsură (actualizare)

Vasile Dale

AU INTERVENIT LA TIMP / ACTUALIZARE: Incendiu de vegetație uscată pe Valea Porcului la Vișeu de Jos. Pompierii maramureșeni au intervenit în weekend la 10 incendii (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.