BREAKING NEWSELECTORALE

Ionel Bogdan: Susținem în mod serios și concret mediul de afaceri din Maramureș!

Susținem în mod serios și concret mediul de afaceri din #Maramureș! Pe lângă cele 7 parcuri industriale pe care le dezvoltăm în județul nostru, am început seria dezbaterilor publice prin care informăm antreprenorii maramureșeni despre oportunitățile de finanțare pe care le oferim: granturi între 300.000 și 2,5 milioane de euro. Astfel, ne dorim să venim în ajutorul angajatorilor care pot să își dezvolte afacerile în aceste parcuri și să asigurăm împreună mai multe locuri de muncă bine plătite pentru maramureșeni!

Prima dezbatere a avut loc astăzi, la Sighetu Marmației. Sunt bucuros că au participat la eveniment atât de mulți reprezentanți ai mediului de afaceri, semn că ceea ce facem este așteptat și necesar. Dezbaterile sunt organizate de către Consiliul Judeţean Maramureş în parteneriat cu Maramureș Business Park, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera De Comerț Și Industrie Maramureș și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest.

În contextul proiectelor derulate de administrația județului Maramureș și PIMM, înființarea celor #șapte parcuri de specializare inteligentă în județ, la Baia Sprie, Fărcașa, Șomcuta Mare, Mireșu Mare, Târgu Lăpuș, Bogdan Vodă și Giulești, este important să informăm oamenii de afaceri din Maramureș despre oportunitățile, inclusiv financiare, pe care le oferim aici.

Am discutat și despre pașii care trebuie urmați pentru finanțare, schițarea proiectului dorit pentru a se stabili suprafața, condițiile care trebuie îndeplinite după depunerea proiectului și despre procesele inovative în activitățile de producție și cele economice.

Îmi doresc să replicăm campusul dual de la Baia Sprie și la Giulești, unde planificăm dezvoltare unui Campus Dual Rural. Dorim să ne asigurăm că există condiții care facilitează transportul comercial, de aceea avem în construcție noul pod peste Tisa.

În cadrul evenimentului, am avut o prezentare și despre ultimele inovații și tendințe în industrie, despre extinderea rețelei de contacte și stabilirea de parteneriate, despre importanța sprijinirii ecosistemului antreprenorial regional, prin încurajarea dezvoltării diferitelor forme specifice de antreprenoriat. Am pus accent pe necesitatea inovației și a sustenabilității în parcurile industriale și am răspuns întrebărilor celor prezenți.

Le mulțumesc profesioniștilor care mi-au fost alături la dezbaterea de astăzi: Diana Ilut, președintele AIM Maramureș și Radu Zoicaș, CEO Parcuri Industriale Maramureș, Oana Bran, director Direcția Servicii & Evenimente Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Anca Roman, expert cu rol de ofițer specializare inteligentă, ADR Nord-Vest și Emil Mureșan, expert tehnic INNO, ADR Nord-Vest.

Împreună dezvoltăm Maramureșul!

Te-ar putea interesa si

Enterprise Florida Inc. sfaturi pentru atragerea investitorilor în Parcurile Industriale din Maramureș

Vasile Dale

VIDEO – S-au săturat: Sătenii din Rohia au blocat drumul de pe Valea Sasului în semn de protest (actualizare)

Vasile Dale

FEREȘTI: Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.