BREAKING NEWSELECTORALE

Mihai Timbuș este vicepreședintele PSD Maramureș pe domeniul Mediu/Silvic!

Absolvent al Facultatii de Mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, specializarea Autovehicule Rutiere și al Facultății de Silvicultură din cadrul Universității din Oradea, licențiat ca inginer auto și inginer silvic, Mihai Timbuș vrea să aducă #siguranțaunuitraimaibun și pentru locuitorii din Târgu Lăpuș.

Urmându-și pasiunile și abilitățile, Mihai Timbuș activează cu succes în mediile antreprenorial, ONG și politic. Conduce o organizație non-guvernamentală în domeniul gestionării durabile a fondurilor cinegetice, protejarea faunei și a habitatelor, dar administrează și o societate comercială care oferă servicii HoReCa inovative. A implementat cu succes mai multe proiecte europene cu un impact pozitiv în economia locală, prin crearea unor locuri de muncă și care au dus la diversificarea serviciilor turistice locale.

Ales vicepreședinte al PSD Maramureș la alegerile de la finalul lunii ianuarie 2024, Mihai Timbuș deține și funcția de președinte PSD Târgu Lăpuș. El este candidatul social-democraților la Primăria orașului Târgu Lăpuș, la alegerile din 9 iunie 2024. La alegerile din 2020 a obținut un scor foarte bun în competiția electorală, fapt pentru care pornim #cuîncredere în toate competițiile electorale care vor urma în acest an!

S-a implicat în politică și în administrația publică din calitatea de consilier local, pentru a contribui la bunăstarea Țării Lăpușului și revitalizarea economiei locale. Visul său este să ridice calitatea vieții și să readucă acasă cât mai mulți lăpușeni risipiți în toate colțurile lumii, lucru pe care ni-l dorim și noi, la nivelul întregului Maramureș!
#MihaiTimbuș#vicepreședintePSDMaramureș#candidatPrimăriaTârguLăpuș

Te-ar putea interesa si

PROTEST CU BANDEROLE ALBE: Ambulanţierii maramureşeni, protestează împotriva presiunilor exercitate de primarul din Ulmeni asupra reprezentanților Ministerului Sănătății

Vasile Dale

TIPIC PENTRU POLITIA RUTIERA: Au dat vina pe viteza si l-au lasat fara permis!!! Imaginile video arata ca politistii au gresit amarnic (VIDEO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI / FOTO: Tatăl copilului, pus sub acuzare pentru ucidere din culpa si profanare de cadavre

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.