BREAKING NEWSELECTORALE

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: Primarul Ion Petrovai din Petrova a semnat adeziunea la PSD

Echipa PSD Maramureș se întărește tot mai mult în drumul către o comunitate puternică și unită, grație primarilor destoinici și dedicați. Un astfel de primar este și Ion Petrovai din Petrova, care a decis să își continue parcursul politic și administrativ alături de social-democrații maramureșeni.

”Semnând adeziunea la PSD Maramureș, primarul Petrovai aduce profesionalismul și devotamentul său în cadrul partidului, dorind să continue toate proiectele bune demarate în comunitatea pe care o păstorește de atâtat timp. Cu astfel de lideri competenți și profesioniști alături mergem cu încredere înainte, pregătiți să ne întâlnim cu maramureșenii la alegerile din 9 iunie, dar și în scrutinurile electorale care vor urma în acest an”, a declarat președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților.

Liderul județean al social-democraților a precizat că PSD își va prezenta viziunea pentru Maramureș, angaându-se să lucrăm pentru binele și prosperitatea tuturor locuitorilor din județul nostru.  

Biroul de presă al PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

ÎN NOAPTEA DE REVELION: Persoane rănite în urma folosirii petardelor şi pocnitorilor la Suciu de Sus, Poienile de Sub Munte și Botiza

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: 9 mașini distruse într-un incendiu izbucnit la Poienile de Sub Munte

Redactie

IARNA ÎN MARAMUREŞ: Ninge în Pasul Prislop (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.