BREAKING NEWSELECTORALE

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: Primarul Ion Petrovai din Petrova a semnat adeziunea la PSD

Echipa PSD Maramureș se întărește tot mai mult în drumul către o comunitate puternică și unită, grație primarilor destoinici și dedicați. Un astfel de primar este și Ion Petrovai din Petrova, care a decis să își continue parcursul politic și administrativ alături de social-democrații maramureșeni.

”Semnând adeziunea la PSD Maramureș, primarul Petrovai aduce profesionalismul și devotamentul său în cadrul partidului, dorind să continue toate proiectele bune demarate în comunitatea pe care o păstorește de atâtat timp. Cu astfel de lideri competenți și profesioniști alături mergem cu încredere înainte, pregătiți să ne întâlnim cu maramureșenii la alegerile din 9 iunie, dar și în scrutinurile electorale care vor urma în acest an”, a declarat președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților.

Liderul județean al social-democraților a precizat că PSD își va prezenta viziunea pentru Maramureș, angaându-se să lucrăm pentru binele și prosperitatea tuturor locuitorilor din județul nostru.  

Biroul de presă al PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

FĂRĂ MINTE: Taximetristul din Sighet, cercetat pentru viol, a fost filmat conducând cu 220 km/h prin Vadu Izei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

AFACERISTUL ”DOCTORE” A COMIS-O DIN NOU LA VIȘEU DE SUS: Urmărit de poliția de frontieră și încătușat

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: LIVE – Carambol cu 4 mașini avariate pe DN18 la intare în Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.