ELECTORALEEvenimentMaramuresul Istoric

Punct al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” la Vişeu de Sus

Cu sprijinul Consiliului Județean la Vișeu de Sus un punct al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”.

“Cu toate că interesul meu de a face bine comunității este adesea îngreunat de piedici, în ultimul timp tot mai dese, nu vor reuși să mă îndepărteze de planurile pe care le am pentru comunitatea noastră.

De data aceasta este despre bibliotecă, pe lângă celelalte proiecte importante, despre care consider că poartă un rol esențial în promovarea educației și învățării, indiferent de vârstă. Proiectele privind biblioteca orășenească au fost închise și uitate într-un sertar. Am identificat împreună cu Consiliul Județean Maramureș calea cea mai potrivită pentru a putea beneficia cu toții de o bibliotecă în adevăratul sens al cuvântului.

Personalul foarte bine pregătit și dedicat care se ocupă în prezent de biblioteca orașului, precum și profesorii care îi trec pragul însoțind elevii, merită să aibă parte de toate condițiile necesare pentru a-și putea desfășura frumoasele activități pe care le organizează cât mai bine cu putință. În acest sens avem parte de tot sprijinul Consiliului Județean pentru a deschide și la Vișeu de Sus un punct al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”.

În acest moment, copiii sunt înghesuiți într-o camera închiriată, iar în incita primăriei zac peste 5000 de cărți valoroase, uitate și ignorate, pline de mucegai și care în scurt timp vor fi doar o amintire.

O bibliotecă modernă și încăpătoare este în folosul întregii comunități, lipsește de foarte mult timp și reprezintă una dintre prioritățile culturale. Partea culturală a orașului, așa cum am mai spus, merită și va avea parte de toată atenția mea!”, spune viceprimarul oraşului Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

URMARILE NINSORII: TIR-URI IMPOTMOLITE PE GUTAI. MASINI CU ROTILE-N SUS LA CAVNIC (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

NU A MAI VĂZUT ȘOSEAUA: Un tânăr din Cavnic a spulberat cu mașina parapetul metalic de pe marginea șoselei. El și o femeie au ajuns la spital

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Impact între două maşini pe Bd. Decebal (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.