Sport

Competiții sportive, mișcare și voie bună la Jandarmeria Maramureș

Pe parcursul zilei de astăzi, terenul de fotbal al Jandarmeriei Maramureș a răsunat de glasurile pline de voioșie ale jucătorilor dar și de încurajările entuziaste ale suporterilor.

Șase echipe motivate formate din colegi- cadre militare în activitate sau în rezervă- s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la concursul de fotbal organizat la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș ca activitate premergătoare celebrării Zilei Jandarmeriei Române.

Competiția a fost una extrem de strânsă, dar fair-play-ul și spiritul de echipă au fost prezente pe tot parcursul jocului. Buna dispoziție și bucuria împărtășirii aceleiași pasiuni s-au simțit la fiecare echipă și la fiecare jucător. Iar rezultatele foarte bune obținute au fost materializate într-un clasament simbolic alcătuit pe baza acelorași valori care ne ghidează activitatea de zi cu zi: camaraderia, respectul, onoarea și simțul datoriei.

Locul I a revenit echipei Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, locul al II-lea, colegilor din cadrul Detașamentul 3, iar locul al III-lea a fost adjudecat de către reprezentanții Detașamentului 2.
Titlul de golgheter al competiției a revenit colegului nostru Cpt. Cozma Bogdan, comandantul Detașamentului 2.
Fie că sunt pasionați de fotbal, baschet, volei, judo sau kickbox, activitatea sportivă este o caracteristică specifică jandarmilor maramureșeni pentru care sportul nu reprezintă doar un hobby, ci un stil de viață. Iar cei ce aleg o viață sănătoasă sunt mereu câștigători.
Mulțumim colegilor militari în rezervă care au răspuns prezent invitației noastre de a participa la această activitate, dând astfel un veritabil exemplu de camaraderie.

Felicităm toți colegii pentru participare, implicare și pentru exemplul pe care îl oferă prin acest tip de activități!
Competiția de astăzi nu este singulară, pe parcursul zilelor următoare se vor desfășura și altele de acest fel, atât în cadrul unității noastre, cât și în colaborare cu alte instituții din județul nostru.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL JUVENIT: TOPURI – Cei mai buni juniori ai județului, premiați de AJFMM

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: ASCO CF – Sport Team 3-2 (2-0)

Redactie

KICKBOXING: Băimărean implicat în organizarea galelor sportive Colosseum

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.