BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Leșuri de animale moarte în albia râului Țibleș la Suciu de Jos. Vicele a venit, a văzut și … a plecat

Situație incredibilă pe râul Țibleș din localitatea Suciu de Jos, comuna Suciu de Sus. Un localnic a alertat administrația publică locală despre faptul că în albia râului sunt leșurile unor animale moarte. Mai mult, malurile râului au fost transformate în gropi de gunoi.

La fața locului a venit viceprimarul comunei Suciu de Sus, Ioan Chendeș. Omul a venit, a văzut și… a plecat.

Locanicul care a sesizat aceste aspecte spune că va sesiza și Direcția Sanitar Veterinară Maramureș, Apele Române Bazinul Someș – Tisa, dar și Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

Suntem curioși dacă primarul care s-a ascuns în toaleta instituției când a fost luat la întrebări de localnici, va lua măsuri pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați.

ACTUALIZARE

Leșurile animalelor au fost ridicate din albia râului Țibleș. Molozul și gunoaiele depozitate pe maluri au rămas acolo. Așadar aleșii noștri și-au făcut treaba doar pe jumătate. Că doar așa e când ești angajat la stat: leafa vine, timpul trece… noi cu drag ”muncim!”.

Te-ar putea interesa si

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O femeie din Borşa a fost spulberată de o maşină în timp ce traversa regulamentar

Redactie

IARNA-I IARNA IN MARAMURES: Drumurile nationale si judetene acoperite de omat (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.