BREAKING NEWSNationalRecomandate

I-AU DAT CU ”FLIT” – ÎCCJ a respins cererea de strămutare. Contestația în anulare judecată tot la Cluj

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis respingerea cererii de strămutare înaintată de fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a soluționării contestației în anulare la o altă curte de apel decât cea din Cluj.

Magistrații Instanței Supreme au respins, însă, marți, cererea, ca nefondată.

Viaţa fugarului Cătălin Cherecheş în puşcărie

Răzvan Doseanu, avocat Cherecheş: Scopul este ca să constate Curtea Europeană a Drepturilor Omului că nu a fost judecat echitabil domnul Cătălin Cherecheş. Sunt şi alte motive care vizează efectuarea anchetei, folosirea acelui denunţător devenit colaborator al organelor de următire penală. Dacă se va constatat acest lucru atunci vom putea cere rejudecarea. 

Ce a spus Cherecheş în faţa instanţei

Sunt condamnat definitiv și nu există grabă în soluționarea cauzei. Vă rog, cu tot respectul, să beneficiez de judecata unei alte instanțe care să fie compatibilă. Am toată încrederea că îmi veți da șansa, a spus fostul primar în faţa instanţei. 

De aproape o săptămână, Cătălin Cherecheş este în carantină la penitenciarul Rahova. Ţine postul Paştelui şi nu are o stare de spirit prea bună. 

Cosmin Dorobanţu, preşedinte sindicat ANP: Este trist pentru că na este la început de pedeapsă şi cam toţi deţinuţii care intră în penitenciar sunt trişti. În cameră este cazat cu un proxenet. Împarte celula cu acest proxenet. În fiecare dimineaţă, prânz şi seara, vin deţinutţii care întreabă dacă serveşte masa. Acesta refuză pentru că are mâncare primită şi cumpărată. 

Ieri şi socrii edilului au ajuns în faţa instanţei, la Tribunalul Mureş.  Soţii Gliga au fost trimişi în judecată în decembrie anul trecut după ce au fost prinşi în flagrant încercând să cumpere libertatea ginerelui. Potrivit procurorilor DNA, între 50 şi 100 de mii de euro era dispusă să dea Tabita Gliga în schimbul unei pedepse cu suspendare pentru Cătălin Cherecheş. 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / TRAGEDIE PE VF. MOGOŞA / ACTUALIZARE: Muncitor forestier, ucis de un copac (FOTO/VIDEO)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Iarăşi îşi bat joc ungurii / O femeie din Ucraina a murit în vama Csengersima. Intrase în România prin PTF Sighet

Redactie

ACTUALIZARE / HAOS PE ŞOSELE ÎN MARAMUREŞ: Accidente, drumuri blocate, trafic infernal în tot judeţul (FOTO/VIDEO). Cum se circulă pe drumurile naţionale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.