ImportantSport

Competiție de șah la Jandarmeria Maramureș de Ziua Jandarmeriei Române

Pe parcursul acestor zile, jandarmii maramureşeni au desfășurat o nouă întrecere sportivă care se înscrie în seria activităților ocazionate de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române.

Este vorba despre Concursul de Șah care s-a disputat între cei mai buni ,,jucători ai minții” din Jandarmeria Maramureș sub atenta coordonare a lt. col. Văsuț Zaharia, el însuși multiplu campion național al Ministerului Afacerilor Interne la acest sport.

Strategiile de atac sau de apărare s-au pus cu iscusința pe tabla de șah, fiecare jucător încercând să captureze cât mai multe piese ale adversarului și să obțină matul. Spiritul competițional s-a văzut la toate partidele, jucătorii încercând să revendice locuri fruntașe.

Și cum fiecare competiție are câștigătorii săi, podiumul a fost cucerit de plt. Vakon Richard, urmat de plt.adj.Demian Vasile- locul al II-lea și de sg maj. Avram Răzvan -locul al III-lea.

Te-ar putea interesa si

CJ MARAMUREŞ: Modernizarea terminalului pentru pasageri la Aeroportul Baia Mare, precum și varianta de ocolire a centurii Baia Mare, adoptate

Redactie

ÎNCĂ UNUL TOT LA BORŞA: Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului judecă încă un stareţ, acuzat că a lăsat însărcinată cu gemene o fostă călugăriţă (VIDEO)

Vasile Dale

ACTIVITĂŢI DE 1 IUNIE: Poliţiştii din Vişeu de Sus şi din Târgu Lăpuş, în mijlocul copiilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.