BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avionul HiSky Baia Mare – Paris Beauvais a decolat cu 6 ore întârziere. Aeronava prezenta scurgeri

Astăzi angajați Aeroportul Internațional Maramureș în timpul verificărilor exterioare la aeronava Companiei HiSky au observat scurgeri ”suspecte” și au anunțat pilotul. Acesta a hotărât să nu mai decoleze spre Paris Beauvais la ora 13.40, ora programată pentru această cursă din Baia Mare.

S-a solicitat o altă aeronavă pentru a prelua pasagerii din Baia Mare. Aceasta a fost trimisă de la Roma, iar după 360 minute de întârziere a decolat spre Paris Beauveau. Era ora 19.40.

Pasagerii au fost anunțați de reprezentanții companiei dar și de ai Aeroportului Maramureș. Niciunul nu s-a arătat nemulțumit de această situație. Pasagerii au primit apă și mâncare din partea companiei aeriene.

Maria P.:”după ce am fost debarcați angajații aeroportului ne-au informat ca este vorba de o defecțiune a aeronavei, și am fost rugați să așteptăm câteva ore până ce v-om efectua zborul cu o altă aeronava.”

Vlad S.:”Ținând cont că este și fetița noastră cu noi a fost puțin mai dificil să trecem peste aceste ore de așteptare, însă cei de la aeroport s-au ocupat să ne informeze periodic cu privire la situația zborului și ne-au oferit apă și sendwih-uri.”

Ce spune Aeroportul Baia Mare

„În numele companiei HiSky, Aeroportul Internațional Maramureș dorește să-și ceară scuze pentru neplăcerile cauzate de întârzierea înregistrată pe ruta Baia Mare – Paris (Beauvais).

Vă asigurăm pe această cale că atât aeroportul, cât și compania aeriană au depus toate demersurile necesare pentru a remedia situația. Siguranța pasagerilor este pe primul loc.

Vă mulțumim pentru înțelegere”

Te-ar putea interesa si

VIDEO: COOPERARE INTERNAȚIONALĂ, PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI CARE AR FI INTRODUS ÎN ȚARĂ ARME SUSTRASE DIN SPANIA

Redactie

Atenție la noile metode de fraudă informatică

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Haitele de maidanezi au pus stăpânire pe municipiul Baia Mare. Un băimărean a scăpat ca prin ”urechile acului” de atacul patrupedelor ”în călduri”

Vasile Dale

2 mesaje

Iugas martie 28, 2024 at 7:52 pm

” Niciunul nu s-a arătat nemulțumit de această situație. ”

Da sigur…si cred, e o placere sa stai in aerogara aia 6 ore…

Raspunde
mo martie 28, 2024 at 9:16 pm

noh, nu suntem experti in aeronave sau industria aero, insa perceptia e ca au considerat ca la taranoii din Europa de Est ii buna cazatura aia de aeronava.. disclaimer: cand zic de taranoi, nu ma refer la pasagerii acestui zbor, ci in general la noi toti cei care dorim sa calatorim pe calea aerului!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.