BREAKING NEWSELECTORALE

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Împreună cu Dancus Ioan Doru, facem echipă pentru Baia Mare și pentru Maramureș!”

Nu spun un lucru nou: tot ce dăinuiește se construiește, dacă avem credință. Noi avem credință și mai avem ceva important – încredere în Maramureș, în Baia Mare, în maramureșeni și în băimăreni.

Lucrurile durabile se fac cu încredere și competență, cu oameni destoinici care iubesc Maramureșul și Baia Mare, cu oameni care iubesc fiecare comunitate a acestui frumos județ. De aceea ne-am dorit să aducem în fața băimărenilor și a maramureșenilor oameni ai locului care sunt aproape de ideile comunității, oameni față de care am avut întotdeauna nu doar respect ci și încredere, oameni alături de care am simțit că putem clădi un viitor mai bun pentru Baia Mare, pentru Maramureș. Unul dintre acești oameni este Doru Dăncuș, candidatul PSD pentru Primaria Municipiului Baia Mare, un prieten, pe care îl știu de mulți ani și care mi-a fost alături în parcursul meu politic. Cum eu am încredere și mă bazez pe el și băimărenii pot avea încredere că își va pune competența, deja-dovedită, în slujba orașului și în următorii 4 ani!

În 9 iunie, în ziua alegerilor locale vom veni cu încredere în fața maramureșenilor și a băimărenilor cu un mesaj puternic de unitate și încredere în viitorul nostru comun. Doru Dăncuș nu va fi doar un primar al Municipiul Baia Mare, ci un primar al tuturor băimărenilor, un lider care înțelege și îmbrățișează diversitatea și nevoile fiecărui locuitor al orașului nostru.

Am lucrat, în calitate de președinte al Consiliului Județean, alături de Doru Dăncus în administrația județeană și am colaborat strâns în timpul mandatului său de primar interimar. Am văzut seriozitatea și dedicarea cu care și-a asumat această responsabilitate. Mă bucur să îl văd mereu printre oameni, conectat la nevoile lor, fiind un primar care ia pulsul fiecărui cartier, al fiecărui băimărean.

Am încredere că, prin toate acțiunile sale, Doru Dăncus va demonstra că este preocupat să facă administrație, să construiască pentru oameni și nu să facă politică pentru partide. Am încredere că va fi un lider dedicat și empatic, gata să aducă schimbarea de care orașul nostru are atâta nevoie.

Personal, am încredere că voi contribui decisiv la reluarea parcursului ascendent al județului nostru din calitatea de președinte al Consiliului Județean. Voi iniția și voi duce la bun-sfârșit proiecte serioase și durabile într-un singur mandat, așa cum am dovedit că știu și pot. Încrederea în Maramureș, în locurile noastre unice, în oameni și în tradiții, mă va ghida în a lua cele mai bune decizii.

Am încredere în Baia Mare și în Maramureș și am încredere ca băimărenii și maramureșenii vor alege competența și profesionalismul în 9 iunie!

#echipaPSD#cuîncredre#BaiaMare#Maramureș#DoruDăncuș

Te-ar putea interesa si

ORDINE DE PROTECȚIE: Cinci agresiuni între parteneri investigate de polițiștii din Baia Mare, Sighet, Suciu de Sus, Borșa și Strâmtura

Vasile Dale

EXCLUSIV: Incendiu azi-noapte la centrala termică și bucătăria parohiei ortodoxe din Cărpiniș

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? Un băimărean este căutat de poliție după ce a dispărut de la domiciliu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.