BREAKING NEWSELECTORALE

PNL Maramureș: Gabriel Ștețco va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

Baia Mare pe primul loc, Maramureșul pe primul loc!

Îi mulțumesc lui Ionel Bogdan și tuturor colegilor liberali pentru că au încredere în mine și m-au desemnat candidat al Partidului Național Liberal la funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Decizia Comitetului Director Județean mă onorează și mă responsabilizează, pentru că sunt determinat să duc mai departe viziunea președintelui Ionel Bogdan și a întregii echipe liberale de la Consiliul Județean.

Ca fiul al Borșei, ca om care s-a născut în Maramureșul istoric, sunt onorat și bucuros să candidez la președinția Consiliului Județean și sunt convins că prin votul maramureșenilor o să fiu primul președinte “de peste deal” al județului nostru.

Cunosc toate proiectele Consiliului Județean și, împreună cu colegii mei, vrem și putem să punem Maramureșul pe primul loc.

Sunt ferm convins că maramureșenii au în ADN-ul lor sentimentul de a privi spre viitor. Niciodată maramureșeanul nu a privit în urmă, ci a privit cu încredere spre viitor, spre cer și spre Dumnezeu, pentru că împreună putem să facem ceea ce trebuie pentru comunitate! Doamne ajută!

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Hotel Mara, transformat în centru de carantinare (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Cu un topor și o bară metalică, un tânăr a distrus toate maşinile care i-au ieşit in cale pe Bd. Republicii din Baia Mare. Nu a scăpat nici ambulanța – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Reprezentanți ai Județului Maramureș au participat la Forumul transfrontalier privind oportunități de dezvoltare și la Festivalul ”Eminesciana” 2022, evenimente internaționale organizate de Raionul Strășeni din Republica Moldova

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.