Important

Polițiștii au acționat pentru siguranța traficului rutier la Seini. Infracțiune rutieră cercetată de polițiștii din Fărcașa

Ieri, 28 martie a.c., polițiștii au continuat activitățile pentru prevenirea accidentelor de circulație și depistarea, respectiv luarea măsurilor legale față de persoanele care pun în pericol siguranța traficului rutier.
Acțiunea de ieri a fost organizată de polițiștii orașului Seini în colaborare cu reprezentanții Registrului Auto Român Maramureș. În cursul după-amiezii, polițiștii au oprit pentru control 25 de autovehicule care se deplasau pe D.N. 1C, în localitatea Seini.
Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, au retras șase certificate de înmatriculare și au reținut patru permise de conducere. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 5 000 de lei.
Și în weekendul care urmează polițiștii vor fi la datorie și vor desfășura activități specifice pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice.

*****

Polițiștii promovează conducerea responsabilă, reamintind că alcoolul la volan poate avea consecințe grave: afectează capacitatea șoferului de a lua decizii rapide și îngreunează coordonarea motorie. Ieri, un bărbat care a condus în stare de ebrietate, a produs un eveniment rutier.

Ieri, 28 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe D.J. 193, în localitatea Colțirea, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
La fața locului s-a stabilit faptul că un băimărean de 52 de ani, care conducea un autoturism, dinspre localitatea Ardusat înspre localitatea Hideaga, s-a angajat într-o depășire, iar la revenirea pe banda de circulație a acroșat autoutilitara depășită.
În urma impactului au rezultat avarii la ambele autovehicule.
Băimăreanul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcașa, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Bogdănel Gavra – vocea cetățenilor!

Vasile Dale

COPII INFORMAȚI, COPII PREVENIȚI: Informaţii preventive prezentante la orele de curs de polițiștii maramureşeni

Redactie

SPITALUL JUDEŢEAN BAIA MARE: Cazuri complexe cu risc vital, manageriate cu succes

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.