Important

RECUNOȘTINȚĂ PENTRU „GÂNDURILE” BUNE: Mesaj de mulțumire adresat de poliţişti copiilor care au participat la concursul de desene

Trăim prin ceea ce dăruim! Astăzi, polițiștii Biroului Siguranță Școlară doresc să transmită un mesaj de mulțumire și recunoștință tuturor copiilor care, participând la concursul de desene pe care l-au organizat cu prilejul Zilei Poliției Române, și-au transmis gândurile sincere cu privire la poliție.

Mesajele copiilor nu sunt întâmplătoare, ci reprezintă de fapt o consecință a interacțiunii pe care polițiștii au avut-o cu elevii, în cadrul diferitelor activități. Menirea polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară o completează practic pe cea a dascălilor, răspunzând întotdeauna PREZENT acolo unde sunt solicitați să intervină pentru a crește gradul de siguranță.
Și în acest an, polițiștii au fost plăcut surprinși de numărul mare de „lucrări” primite, dar mai ales emoționați de mesajele pe care elevii ciclului primar le-au îndreptat înspre ei. Surpriza acestui an a concursului „Gânduri pentru polițiști” a venit din partea elevilor Centrului Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației, care deși diferiți de alți elevi, au demonstrat că sentimentele de admirație pentru oamenii care urmăresc respectarea legii nu țin cont de dizabilități, ci mai degrabă de emoție: „Să aveți parte de realizări frumoase și de mult succes în misiunea nobilă pe care o îndepliniți!”; „Aveți grijă de voi și de noi!”; „Mulțumim că aveți grijă de noi!”; „Sunteți un model pentru noi, copiii!”
În consecință, lucrările acestor copii minunați s-au regăsit printre cele premiate cu ocazia concursului derulat. În semn de mulțumire pentru implicarea și efortul depus, ieri 28.03.2024, la CSEI Sighetu Marmației, polițiștii au fost prezenți cu diplome și cadouri, în semn de apreciere și recunoștință.

Este evident că nu toți suntem la fel, că diferențele dintre noi de multe ori duc la conflicte, iar în mediul școlar contribuie din plin la fenomenul de bullying. Polițiștii, empatici de fel, le reamintesc copiilor că fiecare, prin darurile cu care au fost înzestrați, pot face față provocărilor și pot contribui la a face lumea mai sigură și mai frumoasă.
Mulțumim celor care cred în dreptate și adevăr, mulțumim copiilor care cred în aceste valori și vă asigurăm că polițiștii veghează mereu la respectarea prevederilor legale, neținând cont de diferențele dintre noi, ci doar de litera și spiritul legii.

Te-ar putea interesa si

LACUL FIRIZA: Comoara ascunsă între munţii din Maramureş care îmbină peisajul cu experienţele inedite

Redactie

IMPORTANT: PUNCT INFO AL POLIŢIEI LA CASTANE 2018

Vasile Dale

Programul Maramureş Balloon Fiesta, ediţia a şasea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.