BREAKING NEWSEveniment

FOTO: Muniție descoperită lângă locul de joacă pentru copii de pe strada Moldovei din Baia Mare

Astazi in data de 30 martie 2024 in jurul orelor 15:30 in timp ce echipajul de politisti locali din cadrul Biroului Circulație, format din politistii locali Osan Ionuț si Sas Ionel se aflau pe stada Moldovei, stradă cu sens unic, executand activitățile specifice pe linie de circulație, la aceștia s-au prezentat două persoane de sex masculin, care i-au intrebat ,dacă le pot preda o cutie cu cca 50 de cartuse de calibru mic.

Polițiștii locali au trecut la legitimarea și identificarea acestora, în persoana numitilor P.V.Z. și P.M. în vârstă de 35 ani respectiv 30 ani, ambii cu domiciliul in Baia Mare, precum și la efectuarea controlului corporal preventiv.

Polițisșii locali i-au intrebat de unde provin acele cartușe, iar aceștia le-au relatat acestora că le-au gasit în apropierea locului de joacă din zonă într-o baltă spunând că acolo ar mai fi cartușe. Polițiștii locali au trecut la reținerea acestora, anunțând totodată Dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare, pentru a trimite la fața locului un echipaj de politisti nationali, pentru predarea persoanelor si a cartușelor găsite.

La fata locului s-au prezentat un echipaj de politisti nationali din cadrul Politței Municipiului Baia Mare și de la Serviciul Investigații Speciale, care au ridicat cartușele, inclusiv cele care se mai găseau în balta cu apă, precum și persoanele în cauză pentru continuarea cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Două victime după ce o șoferiță a intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată la Mireșu Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ȘI ÎN MARAMUREȘ: ROMSILVA A IDENTIFICAT ALTE APROAPE PATRU MII DE HECTARE DE PĂDURI VIRGINE ȘI CVASIVIRGINE

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: 1.000 de kg de articole pirotehnice ridicate de polițiști dintr-o autoutilitară oprită la Săpânţa. Mai multe dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.