BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – DROGUL ZOOMBIE din nou pe străzile din Baia Mare. Tânăr cu mișcări incoerente pe strada Electrolizei

Au trecut cinci ani de când vă prezentam imagini de pe strada Electrolizei, acolo unde trei tineri aveau manifestări ”ciudate”: incoerență în vorbire, mișcpri necontrolate în timpul mersului, stări de euforie.

Iată că o altă înregistrare video primită de la un cititor arată că în zona respectivă drogul denumit ”zoombie” se consumă în continuare. Pe înregistrarea video un tânăr are mișcări necontrolate în timp ce era pe trotuar pe strada Electrolizei. Tânărul parcă nici nu știe exact unde se află.

Imaginile au fost transmise și la poliție, însă până când au ajuns echipajele în zonă individul a dispărut. Activitățile de indentificare a tânărului vor continua.

Zombie, un drog devastator. Medicii avertizează că nu există încă un tratament specific pentru cei dependenţi

Denumirea generică de Zombie este dată de felul în care se manifestă cei care sunt sub efectul acestor substanțe. Uneori au reacții dure. Efectele neuropsihice și motorii sunt pe primul plan. Pe de altă parte, vorbim despre efectele cardiovasculare cu tulburări paroxistice de ritm: creșterea tensiunii arteriale. Pe partea de afectare respiratorie hepatică, renală sunt unele dintre acestea care consumate pe cale inhalatorie injectabilă sau injerabilă produc numeroase efecte secundare. Se poate ajunge în comă cu sindrom convulsivant ce necesită măsuri de terapie intensivă, resuscitare polemică.

Etnobotanicele Zombi au preţuri relativ mici şi de aceea sunt căutate de tinerii care nu-și permit stupefiantele clasice. O doză costăaproximativ 10 – 15 lei. Specialiștii atrag atenţia că drogurile de tip zombi dau efecte asemănătoare celor de mare risc.

Specialiștii avertizează însă că şi aceste amestecuri duc rapid spre dependenţă, iar medicii reuşesc cu greu să îi trateze pe cei care vor să scape de acest viciu.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: A intrat în apartamente în timp ce proprietarii dormeau. Spargere după spargere pe strada Păltinișului din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Bătrân paralizat, abandonat și lăsat să îl mănânce viermii de viu (FOTO)

Vasile Dale

Galerie foto: Podul jucăriilor dintre România și Ucraina, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.