BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Galerie foto: Accidente rutiere la Vișeul de Jos și Borșa. Pagube importante

Două accidente de circulație s-au produs pe drumul național 18 pe raza localităților Vișeul de Jos și Borșa. Din fericire în urma acestora nu au fost persoane rănite, evenimentele rutiere soldându-se însă cu pagube materiale importante.

VIȘEUL DE JOS

O femeie care conducea un autoturism aseară pe DN18 a lovit o căruță care circula pe șosea deși întunericul se lăsase. În urma impactului autoturismul s-a răsturnat pe plafon și a blocat circulația. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

BORȘA

Un alt accident s-a produs astăzi tot pe DN18 însă la Borșa. Două autoturisme s-au ciocnit iar în urma impactului una dintre mașini a fost proiectată printr-un gard în curtea unei case. Nimeni nu a fost rănit însă pagubele materiale sunt însemnate.

Te-ar putea interesa si

Jonglatul cu sume uriaşe de bani, tradiţie în familia Cherecheş: cum ar fi scos din ţară 1,5 milioane de euro. Primarul şi mama acestuia, audiaţi astăzi la DNA?

Vasile Dale

LANGA ISU: Un tânăr a murit după ce a intrat în plin cu mașina într-un stâlp al pasarelei, APOI S-A PRABUSIT IN GOL (FOTO)

Vasile Dale

MASACRU ÎNTR-UN SPITAL DIN ROMÂNIA: Un pacient a ucis 4 oameni și a rănit alți 9 cu un stativ pentru perfuzii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.