BREAKING NEWSELECTORALE

Ionel Bogdan, candidatul PNL Maramureș la funcția de primar a municipiului: ”Baia Mare pe primul loc! Știm pentru ce muncim!”

29 martie este una dintre cele mai importante zile din viața mea. Alături de soția mea, Alexandra, cei doi băieți ai noștri, Alexandru și Horia, înconjurat de marea familie liberală, mi-am anunțat candidatura la alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Îmi doresc să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Unde să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme. Să punem Baia Mare și Maramureșul pe primul loc în regiunea Nord-Vest și în România!

Băimărenii să aibă locuri de muncă bine plătite, infrastructură, facilități diverse și un nivel de trai mai ridicat! Să nu ne mai plece tinerii în alte orașe și peste hotare, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile unui trai mai bun. #BaiaMare poate mai mult și sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc!

Decizia de a candida pentru Primăria Baia Mare a fost ușoară. Știu că pot să pun băimărenii și orașul pe primul loc, așa cum merită. În același timp, sunt copleșit de emoții pentru că în acești trei ani și jumătate de mandat de președinte al Consiliului Județean Maramureș, m-am dedicat întru totul și am făcut tot ce am putut mai bine pentru maramureșeni și pentru #Maramureș, alături de colegii mei din administrația județeană.

Maramureșul l-am pus pe drumul dezvoltării. Am reușit să atragem deja peste 600 de milioane de euro în contracte de finanțare și avem un portofoliu de proiecte de peste 2 miliarde de euro. A venit momentul să facem același lucru și în Baia Mare! Să implementăm proiecte majore, să mișcăm lucrurile din loc, să transformăm orașul într-unul al oportunităților, al viitorului mai bun pentru oameni.

Voi pleca de la Consiliul Judeţean Maramureş cu inima și cu conștiința împăcată că am făcut tot ceea ce s-a putut mai bine. Toate proiectele și investițiile de la județ vor fi continuate cu succes de un om în care am mare încredere, care se dedică deja pentru a duce mai departe tot ceea ce am făcut pentru Maramureș. Gabriel Ștețco este din Borșa și dă șansa Maramureșului Istoric să aibă primul președinte de Consiliu Județean din Istorie! Amândoi am fost validați cu unanimitate de voturi pentru a fi candidații PNL Maramureş la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Împreună punem Baia Mare și Maramureșul pe primul loc!

Te-ar putea interesa si

Primarul din Sălsig este oficial parte a echipei PSD Maramureș!

Vasile Dale

ACCIDENT LA DĂMĂCUŞENI: Șase persoane rănite, după impactul dintre două maşini (FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

APROAPE DE FINAL: Podul peste Someş, dintre Maramureş şi Satu Mare, ultimele teste

Redactie

1 mesaj

viorel martie 30, 2024 at 3:29 pm

pnlsd„`

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.