BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: Un bărbat din Vișeu de Sus l-a agresat pe angajatul afgan al unei shaormerii din Vișeu de Sus. Victima s-a apărat iar Corneluș a căzut într-o vitrină și s-a tăiat

A fost bătaie cruntă într-o shaormerie din centrul orașului maramureșean Vișeu de Sus. Un bărbat în vârstă de 27 ani, din localitate, cunoscut cu antecedente penale, a intrat în magazin cu intenția de a cumpăra ceva de mâncare.

Numai că a tăbărât pe angajatul magazinului, un tânăr în vârstă de 22 ani, cetățean afgan, lovindu-l cu pumnii. Angajatul s-a apărat cum a pătut și a reușit să îl împingă pe agresor. Acesta a căzut peste vitrina în care erau expuse produsele pe care a spart-o. Sticla spartă i-a provocat mai multe tăieturi agresorului la nivelul mâinilor.

Polițiștii au intervenit și au aplanat scandalul. Agresorul rănit a fost dus la spital pentru a primiri îngrijiri medicale. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și pentru infracțiunea de distrugere.

Agresorul Corneluș nu ar fi la primele dosare penale. Acesta ar mai fi provocat un scandal vis-a-vis de aceeași shaormerie în urmă cu câteva zile. Atunci ar fi fost sancționat contravențional de polițiștii din Vișeu de Sus.

Ce spune Poliția

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost solicitați telefonic să intervină la un scandal, produs la un fast food, localizat pe strada 22 Decembrie, din oraș.

În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, aflat în timpul programului de lucru, pe fondul unui conflict spontan ar fi fost agresat de către un client, de 27 de ani, după care aceștia ar fi continuat să se îmbrâncească.

Totodată, tânărul de 27 de ani ar fi distrus vitrina localului, fiindu-i provocate leziuni la nivelul mâinii stângi.

Acesta a fost transportat la Spiralul Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat sub supraveghere medicală.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

Te-ar putea interesa si

Elevii de la o şcoală din Baia Mare, condiţionaţi să se vaccineze anti-Covid. Directoarea dă vina pe secretară şi excesul de zel (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

LA DOBRICU LĂPUŞULUI ŞI LA RUSCOVA: Dosare penale pentru tăieri ilegale de material lemnos 

Vasile Dale

JOC ”PERVERS” DE IMAGINE SAU PREȚURILE MĂȘTILOR ȘI MĂNUȘILOR VOR EXPLODA – OBLIGATORIU DIN 6 APRILIE: Acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.