BREAKING NEWSEveniment

COOPERARE ROMÂNO-SPANIOLĂ: O polițistă din cadrul IPJ Maramureș și-a încheiat cu succes misiunea de sprijin și suport operativ în Gran Canaria

Polițiștii maramureșeni, sub coordonarea I.G.P.R., participă la misiuni de sprijin operativ cu caracter temporar, la solicitarea statelor partenere, precum și în zonele în care se înregistrează un flux semnificativ al turiștilor români.

Cea mai recentă misiune de acest gen a fost efectuată de către agent principal de poliție VLAD VICTORIA DANIELA din cadrul Serviciului de Ordine Publică -Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. În perioada 22.12.2023- 22.03.2024 polițista a acordat sprijin autorităților spaniole într-o misiune desfășurată în Gran Canaria, care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea infracționalității cu victime sau autori cetățeni români.

Printre atribuțiile pe care polițista le-a îndeplinit în Spania se enumeră patrularea în zonele cu afluență turistică, acordarea de asistență tehnică de specialitate pe linie de investigații criminale și sprijinirea anchetelor referitoare la activitatea infracțională în care sunt implicați cetățeni români.

Experiența dobândită în cadrul altei misiuni de suport operativ la care polițista a participat, în Franța, a ajutat-o să își ducă la bun sfârșit și de această dată sarcinile pe care le-a avut.

Feedback-ul primit reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse, participarea colegei noastre la succesul misiunilor internaționale organizate de Inspectoratul General al Poliției Române fiind apreciată atât de colegii străini cu care a colaborat, cât și de cetățenii cu care a interacționat.

Te-ar putea interesa si

De ce sunt jucătorii din cazinouri predispuși la superstiții?

Vasile Dale

II PASA CUIVA? NU AVEM PARCARI LA SPITALUL TBC, INSA OPT LOCURI SUNT OCUPATE DE VEHICULELE CUI? DE CE NU SE RIDICA? (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE DIN CAUZA ALCOOLULUI: A accidentat o femeie şi a părăsit locul faptei, un altul a provocat un accident în Bocicoiu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.