BREAKING NEWSEveniment

„Donăm sânge, salvăm o viață”: Jandarmii maramureșeni, implicaţi în campania de donare de sânge

Ca în fiecare an, în preajma zilei de 3 aprilie, jandarmii maramureșeni se alătură campaniei derulate de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română „Donează sânge, salvează o viață”. Începând de astăzi și până la mijlocul lunii mai, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare și la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, pentru a dona sânge și pentru a contribui prin aceasta la salvarea de vieți omenești.

Pe parcursul anului trecut, jandarmii maramureșeni au participat la patru campanii de donare de sânge care s-au organizat cu diferite ocazii, dar și individual, atunci când semenii noștri au avut nevoie. De asemenea, câțiva colegi de-ai noștri sunt donatori curenți, unii dintre aceștia depășind numărul de 100 de donări.

„Prin aceste acțiuni ne propunem să-i sprijinim pe cei care au nevoie de sângele nostru, dar și să transmitem un mesaj și un îndemn către toți cetățenii să se prezinte la centrele de donare de sânge pentru a salva vieți. Este un gest simplu dar foarte valoros”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Maramureş.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Masacru într-un sat de lângă Ulmeni – Câini de stână împușcați mortal fără milă

Vasile Dale

LIPSIT DE SPIRIT CIVIC: Un băisprian a găsit un portofel cu 1.000 de lei şi acte, însă a fost prins de poliţişti înainte de a apuca să cheltuie banii

Vasile Dale

VIDEO: Râd de noi cu lacrimi până și ucrainenii – Au venit să inspecteze linia Teresva – Câmpulung la Tisa – Sighetu Marmației. Am ridicat firele cu parii ca să poată trece trenul!!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.