BREAKING NEWSImportantNational

Gheorghe Turda vrea ca maneliştii să primească atestate pentru a cânta

Gheorghe Turda declară război maneliştilor şi cere impunerea unor atestate pentru ca artiştii să aibă voie să cânte pe scenă. Mai mult, el propune şi o lege în acest sens.

Gheorghe Turda cere înfiinţarea unor comisii în cadrul Ministerului Culturii care să ateste calitatea de artist. Turda spune că astfel de comisii au existat din 1977, de când el a făcut parte, şi până în 2009 când s-a renunţat.

Artistul susţine că a studiat foarte mult în cariera sa de 55 de ani şi nu acceptă ca amatorii să spună că sunt colegi cu el.

Practic, rolul acestor comisii este de a atesta calitatea de interpret, nu doar pentru interpreţii de muzică populară, spune Gheorghe Turda, ci şi pentru toate tipurile de muzică.

Pentru ca această comisie să fie înfiinţată, dar şi să fie funcţională, este însă nevoie de o lege, iar artistul cere sprijinul Guvernului în acest sens şi mai cere ca prin aceste comisii să treacă toţi interpreţii, inclusiv interpreţii de manele.

Te-ar putea interesa si

REABILITARE DE DRUMURI: Se dorește extinderea lucrărilor de asfaltare cu 4 km pe DJ 187 până în cătunul Luhei

Redactie

PROTEST PUBLIC: Grupul de Comunicare cu Jurnaliștii al Instituției Prefectului acaparată de spionii președintelui liberal al CJ Maramureș

Redactie

VESTE BUNĂ: SUBSTATIA DE AMBULANŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.