Important

Au început înscrierile pentru prima ediție a proiectului North Summer University!

North Summer University este un proiect inițiat de Liga Studenților ”Pintea Viteazul”. Acest proiect are ca scop principal oferirea unui context introductiv cu privire la viața studențească și mediul universitar pentru 100 de elevi de clasa a XI-a din Maramureș și județele învecinate acestuia, astfel crescând vizibilitatea Centrului Universitar Nord din Baia Mare în rândul viitorilor studenți.

„Anunțăm cu mândrie deschiderea înscrierilor pentru prima ediție a acestui proiect educațional deosebit, perioada de înscrieri pentru North Summer University fiind 1 aprilie – 7 mai 2024. Nu se percepe taxă de participare, iar procesul de înscriere se desfășoară exclusiv online, accesibil prin intermediul platformei web a proiectului: nsu.lspv.ro

Participanții selectați vor beneficia de un program complex, care include atât cursuri teoretice și practice, cât și activități extracurriculare, menite să ofere o perspectivă amplă asupra vieții academice și a oportunităților oferite de mediul universitar.

Așteptăm cu nerăbdare participanții motivați și dornici să-și înceapă călătoria în lumea academică alături de noi!”, se arată în comunicatul transmis de LSPV.


Pentru mai multe detalii: Evelin POP – președinte Liga Studenților ”Pintea Viteazul”, [email protected], 0753 694 412

Szilvia DEAK – Secretar General Liga Studenților ”Pintea Viteazul”, [email protected], 0756 371 095

Te-ar putea interesa si

PRIMIM DE LA CITITORI: Lamborghini parcat pe trei locuri, sub ochii poliţiştilor (FOTO)

Vasile Dale

AJUTĂ: Donează pentru David, un copil din Baia Mare cu o tumoare pe creier

Redactie

Spectacol de final de an şcolar la Școala Populară de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.