BREAKING NEWSELECTORALE

2 milioane de euro obținute de la CNI pentru baza sportivă și sala de sport din Bârsana!

Cu toții ne amintim emoția și mândria pe care le-am simțit știind că o echipă maramureșeană de fotbal joacă în șaisprezecimile Cupei României cu Steaua. Chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de atunci, echipa Avântul Bârsana și primarul din Bârsana, Teodor Ștefanca au cucerit nu doar inimile maramureșenilor, ci a întregii Românii atunci când s-a disputat acest meci. Iar când Gică Popescu, fost căpitan al naționalei României la fotbal dar și fost căpitan la FC Barcelona vine la sediul Primăriei Bârsana pentru a discuta despre modernizarea infrastructurii sportive în comună este un lucru incredibil pentru comunitate.

Am ajuns și eu în Bârsana, aici unde mă leagă o prietenie care depășește un deceniu de unul dintre cei mai tineri și harnici primari ai zonei, Teodor Ștefanca. Mi-a prezentat și mie, #cuîncredere, cele două mari proiecte derulate prin CNI, respectiv baza sportivă și sala de sport din Bârsana și mi-a spus ce visuri mărețe are pentru susținerea sportului în comunitate. Pe lângă sala școlară cu 102 locuri, aici va fi și o Bază sportivă Tip 1, cu o capacitate de 500 de locuri.

Terenul de fotbal va avea nocturnă și tribună la standarde europene, omologate de FIFA și UEFA, dar va exista și un teren secundar care va fi folosit pentru minifotbal, baschet, handbal, tenis. Ambele terenuri vor fi deservite de clădirea administrativă, vestiare și parcare pentru autovehicule și autocare. Valoarea totală a ambițiosului proiect este de aproximativ 2 milioane de euro!

Felicitări, prieten drag! Am fost, sunt și mereu voi fi foarte mândru de tot ce faci în Bârsana! Pentru că am încredere în tine! Cu siguranță ești exemplul de primar de: AȘA DA!

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚII LA VIȘEU DE SUS, inclusiv la un pădurar – 151 de arbori tăiați ilegal din cantonul Dosul Tăului. Prejudiciu de 175 mii lei

Vasile Dale

Revoltă de Revelion: O mie de oameni nu-l vor vedea pe Țzancă Uraganu la Perla Cosăului. E de râs: nu are zbor spre Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV: Urmărire în trafic și amenințarea polițistului. A scos arma și a tras

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.